- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Az igaz, hogy jelentos algoritmust kevesen irhatnak - nagyreszt en se kimondottan bonyolult folyamatokat irok le (kivetel a prog.versenyek mint hobbi), de nekem azert van most szamottevo alkoto resze a munkamnak.
Viszont ezt a korabban leirt problemat is meg lehet csinalni erobol, azaz sima sorbarendezes-kereses kicsit megberhelt valtozataval. Es ott akkor azert eleg sok emberbol nem ismerte'k az ide illo megoldast, egyszeruen a kepzesukon nem kerult elo, az igy gondolkozas sem, igaz nekem is csak speckoll-on, de azota javulhatott a dolog -- en 15+ eve vegeztem, lattam mar neten is tananyagban emlegetni.
Mondjuk itt a forumban se derult ki, hanyan tudjak, mire gondolok.
WonderCsabo: arra gondoltam, hogy a mernokok a hardverek, elektromos aram stb. dolgokat is melyen kell tanuljak, es ahhoz akar kellhet is. De ezt csak tippeltem, hogy igy johetett bele az anyagba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3198, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest