Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Lehet kicsit szokatlan a kérésem,talán pofátlannak is tűnik elsőre,viszont tényleg uccsó lehetőségként probálkozok ezzel.Arról lenne szó,hogy java programot kéne leadnom,viszont nem igazán boldogulok vele :S Egy egyszerü Snake programról van szó,semmi extra - már akinek,nekem sajnos az
.Tudna esetleg nekem valaki ebben segiteni? A feladat úgy szól,hogy irjak 1 appletet,amelyben a virtuális kigyónak kell ''almákat'' gyűjtenie.Billentyűzetről legyen irányitható,a játék végeztével pedig statisztikával /pontszám/ lépjen ki. Valaki lenne olyan jó,hogy megszánna?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.Tudna esetleg nekem valaki ebben segiteni? A feladat úgy szól,hogy irjak 1 appletet,amelyben a virtuális kigyónak kell ''almákat'' gyűjtenie.Billentyűzetről legyen irányitható,a játék végeztével pedig statisztikával /pontszám/ lépjen ki. Valaki lenne olyan jó,hogy megszánna?