Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Lehet kicsit szokatlan a kérésem,talán pofátlannak is tűnik elsőre,viszont tényleg uccsó lehetőségként probálkozok ezzel.Arról lenne szó,hogy java programot kéne leadnom,viszont nem igazán boldogulok vele :S Egy egyszerü Snake programról van szó,semmi extra - már akinek,nekem sajnos az
.Tudna esetleg nekem valaki ebben segiteni? A feladat úgy szól,hogy irjak 1 appletet,amelyben a virtuális kigyónak kell ''almákat'' gyűjtenie.Billentyűzetről legyen irányitható,a játék végeztével pedig statisztikával /pontszám/ lépjen ki. Valaki lenne olyan jó,hogy megszánna?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple watch SE 3 2025 40mm Starlight ÚJ 1 év Apple jótállás
- Seagate Barracuda 8TB SATA3
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Tudna esetleg nekem valaki ebben segiteni? A feladat úgy szól,hogy irjak 1 appletet,amelyben a virtuális kigyónak kell ''almákat'' gyűjtenie.Billentyűzetről legyen irányitható,a játék végeztével pedig statisztikával /pontszám/ lépjen ki. Valaki lenne olyan jó,hogy megszánna?