Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hali!
A következő a problémám. Most kezdek el foglalkozni a Java-val mélyebben, és a JDK demójában lévő applet-ek Iexplorerben nem hajlandóak futni, a következő hibaüzenettel megtoldva:
alt=''Your browser understands the <APPLET> tag but isn't running the applet, for some reason.'' Your browser is completely ignoring the <APPLET> tag!
Eredetileg a JRE 1.5.0_06 volt csak simán fenn, most felraktam hozzá a JDK 1.5.0_06 -ot de amikor a telepítésnél be lehetett állítani a Public JRE -telepítést, azt kihúztam, gondolva hogy az már úgyis fenn van. Explorer és Java is frissítve volt/van. Azt már korábban is észrevettem, hogy bizonyos dolgok nem futnak explorerben, csak Ffoxban, de nem igazán foglalkoztam vele. Most viszont zavar a dolog. A lenti link az applet-es oldalra mutat, ott bármelyik demóra kattanok, a fenti üzenetet írja ki.
[link]
Mi lehet a megoldása a dolognak?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Furcsaság a Monster Hunter Wilds körül: több DLC = jobb teljesítmény?
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Formula-1 humoros
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- iPhone-t használók OFF topikja
- Spotify
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest