Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Ez nem feltétlen ui. Mármint.. ha te értesz a javascripthez az nem feltétlen jelenti azt, hogy te gui ninja vagy. Egy normális cégnél, egy javascriptes projekten, mondjuk 1,2 ember foglalkozik a gui-val (=css, html), az összes többi, mondjuk 3 frontend fejlesztő csak az üzleti logikával, megint másik 2,3,5 a backenddel. Ugye a backend lehet bármi. Általában java, webservicekkel, vagy akár nodejs, .net stb...
Az, hogy nem találkoztál a javascripptel eddig igencsak meglepő. A legtöbb enterprise rendszerben, aminek valami köze van a webhez, ott 100%, hogy megjelenik valamilyen szinten a js. Van ahol kevésbé, csak designolás miatt. Van ahol sokkal inkább. Pl apache cordova (alias PhoneGap), vagy ha pl van valamilyen I/O app, arra a legalkalmasabb momentán a node.
Szóval az én véleményem az, hogy egy mai programozónak valamilyen szinten tisztában kell lennie a js-el, mert előbb-utóbb találkozni fog vele. Én nem várnám el mindenkitől, hogy értsen hozzá, de azt elvárnám, hogy rálátás nélkül ne mondja rá, hogy szar, csak azért mert nem ismeri O.o
És igen, szerintem is abban teljesen igazad van, hogy nem az a jó szakember, aki ehhez, vagy ahhoz nagyon ért, majd mindent abban próbál megoldani, hanem inkább az, aki képes felismerni, hogy egy feladatot miben érdemes megoldani, majd az új technológiát képes minél gyorsabban a magáévá tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Asus H110M2 D3 LGA 1151 alaplap
- Sony STR GX 590
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest