Hirdetés
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
Munkahelyemen 1,5-2 évig használtuk (illetve régi projekteket még supportáljuk rá, de az újakat már nem abban írjuk) így egy kis tapasztalatom van vele.
Szerintem alapvetően nem rossz, bizonyos típusú felületeket nagyon gyorsan össze lehet benne dobni, de ha valami egyedit akarsz, legyen az egy meglévő komponens kibővítése vagy valami komolyabb CSS módosítás akkor az tud fájni.
A generált js és html is hagy maga után kívánni valót pl. van egy olyan hibánk hogy egy menüpontot a user háromszor lenyit akkor a harmadik alkalommal 10 pixellel elcsúszik és a generált kód akkora gány (30 div egymásban, rengeteg css osztály, követhetetlen JS stb.) ,hogy senkinek sincs kedve utánajárni.Amit még megfigyeltem, hogy bár mindenhol bizonygatják, hogy ugyanolyan gyors mint bármelyik másik technológia, szerintem nem elég folytonos. Ha sok elem van egy oldalon, sok ajax hívással akkor egyszerűen lassúnak tűnik. Ez már lehet, hogy a mi sarunk, meg csak 6-os verzióig használtuk, így nem tudom, hogy mennyire gyorsak mostanság az újabb kiadások.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Elektromos autók - motorok
- iPhone-t használók OFF topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest