- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tecno Spark 20 Pro újra, immáron 5G-vel
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
andriscs
üzenetére
Khm, rossz a gráf a doksiban

A (3,2,J) nem megengedett állapot, hiszen többen vannak a kannibálok.
Kicsit átalakítottam a kódot, ebből látszik, hogy alapvetően jól működik, csak a sok listás varázslásban elvesztél. [link]
Megcsináltam a már érintett állapotok kiszűrését is. Neked majd a költségeket figyelembe kell venni, én most simán nullát írtam mindenhova.
Futás eredmény minta:
Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 1 0 )
Creating Level 1
(Misszionáriusok:2, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 2 1 )
(Misszionáriusok:1, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: false 3 1 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:1, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 4 1 )
(Misszionáriusok:2, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: false 5 1 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 6 1 )
Level 1 raw count = 3
(Misszionáriusok:2, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 2 1 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:1, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 4 1 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: false, isAllowed: true 6 1 )
Level 1 pruned count = 3
Creating Level 2
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 7 2 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 8 2 )
(Misszionáriusok:2, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: false 9 2 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 10 4 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 11 4 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 12 6 )
Level 2 raw count = 5
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 7 2 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 8 2 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 10 4 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:2, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 11 4 )
(Misszionáriusok:3, Kannibálok:3, Hajó bal parton van?: true, isAllowed: true 12 6 )
Level 2 pruned count = 1
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- EAFC 26
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest