- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Igen, Androidról beszélünk, nem véletlenül kell ez a szívás.
Amúgy: java-ban nincs függvény
Metódus van. De szerintem az adattag is c++ terminológia.
Erre inkább nem válaszolnék.
floatr: Igazából én mutatott példakódból indultam ki. Igen, valóban lehetne simán a példányban is. Szerintem itt a kódban az egyszerűség kedvéért osztályváltozó a cucc, így rövidebben le lehet írni.
A prefixes téma előjött, szerintem is hülyeség, erről már beszéltünk is hunfatal kollégával, de Android kódban illik.
(#5295) floatr: Ja én végeztem design pattern tárgyat, és elég sokat is olvasgattam ebben a témakörben, de igazából szerinte a singleton eléggé anti-pattern, kerülöm ahol lehet. Ezt a cuccot igazából nem gondoltam át, csak átvettem a példakódot.
Egyébként nem a static miatt van csak itt a lukra futás. Alapvetően a Singletonból nem is tudsz örökölni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest