- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hm, nem tudom, én már 1 éve nézegetek Java-s állásokat (szerencsére Isten nem szeret
) és ha Spring-et kértek volna akkor azt külön jelezték, vagy még a Strut2-t láttam népszerűnek.
Java EE kiselőadást kellett tartanom és hát, amikor nézegettem a fórumokat elég nagy vita van ebből a Java EE vs Spring dologból, én nem is mennék bele
. De én sosem dolgoztam bennek, csak tanulgattam őket, így nem tudok bővebbet mondani
.
Bár a Spring elég dinamikusan nő és nagyon megy a fejlesztés is ezerrel. Lehet tényleg érdemes a Spring-gel kezdeni, mert ahogy olvastam a Java EE7-hez még a cache api sem lesz benne, amit már nagyon vártak... (valami Jcache).Mivel foglalkoztam ASP.NET-tel nekem nem volt nehéz megérteni a Java EE alapjait
mástól nem hallottam vissza ezügyben semmit.
Szerintem a Spring lassan platform lesz
(tényleg rengeteg eszköze van)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55UQ81003 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest