Hirdetés
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Mobil flották
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
Java servletet szeretnék írni, egyetlen problémám, hogy nem sikerül lefordítanom a szervletet, mert a javax.servlet.* és a javax.servlet.http.* osztályokat nem szereti a javac. Ami fent van az a J2EE SDK 1.4.01 valamint egy Apache Tomcat 5.5. Kellene valahol lenni egy servlet.jar fájlnak, de az egész gépen nem lelhető fel ilyen. Elvileg egy leírás azt mondja, hogy ezt kellene beletennem a CLASSPATH-ba, de ha nem találom, úgy érdekes.
Lehet, ha csináltam volna servletes topicot, jobban jártam volna, de remélem próbált már valaki ilyet készíteni és vágja, hogyan kell bekonfigolni a rendszert, hogy fordítsa nekem a servleteket...
A válasz viszonylag sürgős lenne, mert csinálom itt az üresciklusokat addig
Persze nem, mert vadul yahoo-zok közben, de eddig nem akadtam rá a megoldásra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Persze nem, mert vadul yahoo-zok közben, de eddig nem akadtam rá a megoldásra.