Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Hali!
Remélem jó topicot választottam. Egy webalkalmazás készítésében akadtam el.
Egyszerű bevásárlókosár: készítsen egyszerű bevásárlókosarat. Egy felület, amelyen 4 darab termék van radio gombokkal felsorolva, mellettük az ára. A termékek alatt a bevásárló
kosár tartalmát látjuk táblázatban. Minden sor egy termék. A táblázat utolsó sorában a termékek össz értéke szerepel. Három gombra van szükség: "Hozzáad" - termék hozzáadása
a kosárhoz, "Kivesz" - kiveszi a legutolsó elemet, "Ürít" - kiüríti a kosarat. Bármely esemény kapcsán a kosár tartalma mindig az aktális termékeket mutatja és azok össz értékét.Most ott tartok, hogy megy a hozzáadás és persze a kiürítés, az index.jsp-ben ki is tudom iratni JSTL-el a kosárban levő adatokat és legalulra az összegüket, de mikor próbáltam kivenni belőlük a következő problémába ütköztem:
pl. berakom termek1,2,3,4 és most mindet ki akarom venni tehát mind a 4 radio elemet kiválasztom. Mivel a termekek az egy ArrayList és a Kosar.java 108. soraban a for ciklust úgy van megadva ahogy; Kiveszi a termek1-et majd a termek2 a lista első helyére ugrik és i=2 miatt a termek3-at szedi ki.Hogy oldjam ezt meg? Vagy rosszul közelítettem meg az egészet? Gondolkoztam, hogy tömbbe tároljam a session attribútumot de nem tudom hogyan kellene.
Kosar.java
index.jsp
Termékek.javaElőre is köszönöm, ha segít valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videó stream letöltése
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest