Hirdetés
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Hali!
Remélem jó topicot választottam. Egy webalkalmazás készítésében akadtam el.
Egyszerű bevásárlókosár: készítsen egyszerű bevásárlókosarat. Egy felület, amelyen 4 darab termék van radio gombokkal felsorolva, mellettük az ára. A termékek alatt a bevásárló
kosár tartalmát látjuk táblázatban. Minden sor egy termék. A táblázat utolsó sorában a termékek össz értéke szerepel. Három gombra van szükség: "Hozzáad" - termék hozzáadása
a kosárhoz, "Kivesz" - kiveszi a legutolsó elemet, "Ürít" - kiüríti a kosarat. Bármely esemény kapcsán a kosár tartalma mindig az aktális termékeket mutatja és azok össz értékét.Most ott tartok, hogy megy a hozzáadás és persze a kiürítés, az index.jsp-ben ki is tudom iratni JSTL-el a kosárban levő adatokat és legalulra az összegüket, de mikor próbáltam kivenni belőlük a következő problémába ütköztem:
pl. berakom termek1,2,3,4 és most mindet ki akarom venni tehát mind a 4 radio elemet kiválasztom. Mivel a termekek az egy ArrayList és a Kosar.java 108. soraban a for ciklust úgy van megadva ahogy; Kiveszi a termek1-et majd a termek2 a lista első helyére ugrik és i=2 miatt a termek3-at szedi ki.Hogy oldjam ezt meg? Vagy rosszul közelítettem meg az egészet? Gondolkoztam, hogy tömbbe tároljam a session attribútumot de nem tudom hogyan kellene.
Kosar.java
index.jsp
Termékek.javaElőre is köszönöm, ha segít valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Macska topik
- Milyen széket vegyek?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- MOZA R5 szimulátor szett (Bontatlan)
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest