- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Hali!
Remélem jó topicot választottam. Egy webalkalmazás készítésében akadtam el.
Egyszerű bevásárlókosár: készítsen egyszerű bevásárlókosarat. Egy felület, amelyen 4 darab termék van radio gombokkal felsorolva, mellettük az ára. A termékek alatt a bevásárló
kosár tartalmát látjuk táblázatban. Minden sor egy termék. A táblázat utolsó sorában a termékek össz értéke szerepel. Három gombra van szükség: "Hozzáad" - termék hozzáadása
a kosárhoz, "Kivesz" - kiveszi a legutolsó elemet, "Ürít" - kiüríti a kosarat. Bármely esemény kapcsán a kosár tartalma mindig az aktális termékeket mutatja és azok össz értékét.Most ott tartok, hogy megy a hozzáadás és persze a kiürítés, az index.jsp-ben ki is tudom iratni JSTL-el a kosárban levő adatokat és legalulra az összegüket, de mikor próbáltam kivenni belőlük a következő problémába ütköztem:
pl. berakom termek1,2,3,4 és most mindet ki akarom venni tehát mind a 4 radio elemet kiválasztom. Mivel a termekek az egy ArrayList és a Kosar.java 108. soraban a for ciklust úgy van megadva ahogy; Kiveszi a termek1-et majd a termek2 a lista első helyére ugrik és i=2 miatt a termek3-at szedi ki.Hogy oldjam ezt meg? Vagy rosszul közelítettem meg az egészet? Gondolkoztam, hogy tömbbe tároljam a session attribútumot de nem tudom hogyan kellene.
Kosar.java
index.jsp
Termékek.javaElőre is köszönöm, ha segít valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Trollok komolyan
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Battlefield 6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Eladó
- Mushkin 2x16GB DDR4 3200MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest