- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davs
tag
válasz
Chipi333 #2605 üzenetére
Koszi, osszehoztam vegul
minden lett benne
Vegulis lett egy Candnum classom, benne egy privat List<List<Integer>> list = new ArrayList<List<Integer>>() ;
list.size() az inicializalas utan 81, mindegyik eleme vagy 'null', vagy egy List<Integer> a lehetseges szamokkal..ha esetleg erdekel, feltehetem a kodotMeg egy masik dolog..A CandNum classon belul van egy setCand(i) //i->0-80 metodus, ami minden egyes mezohoz kiszamolja a lehetseges szamokat, es ha valahol csak 1db van, akkor azt automatikusan beirja a sudoku[] tombbe (ahol az eredeti szamok vannak).
Az erdekelne, milyen modszerrel lehetne megviszgalni, hogy egy parancs(konkretan a setCand) lefuttatasa utan, valtozott-e egy int[] tomb (konkretan a sudoku[] tomb). Elso gondolatom, hogy osszeadom az elemeit..esetleg van gyorsabb megoldas? Arra kell, hogy amig valtozik a sudoku[] tomb, addig futtatnam a setCand() metodust. Foleg bonyolultabb sudokuknal feltetelezem, hogy tobbszor is le fog futni, ezert erdekelne a legkevesbe eroforrasigenyes megoldas
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Dobozos PS5 digital edition 1TB + 1 kontroller + 2 játék eladó
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest