- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
LiferayBalaz
csendes tag
Legyél te is innovátor!
Május 17-én Nyílt Napra invitál a Liferay, a Java alapú nyílt forráskódú portálrendszerek vezető fejlesztője.
Akit érdekelnek az új dolgok, az új technológiák, és akik kíváncsiak a nyílt forráskódú megoldásokra, azok a Liferay magyar csapatától bővebb információkhoz juthatnak a május 17-én megrendezésre kerülő nyílt napon a Liferay budapesti irodájában.
A Liferay portálmegoldást olyan cégek és intézmények használják, mint a Francia Védelmi Minisztérium, az ENSZ, a NASA, az Amerikai Egyesült Államok Légiereje, a Benetton csoport, az Allianz, illetve Magyarországon a Mavir, a Fundamenta, vagy a Raiffeisen Bank. A Water & Stone 2010-es évi Nyílt Forráskódú CMS piaci részesedésről szóló elemzése szerint jelen pillanatban a Liferay a legnépszerűbb Java alapú tartalomfejlesztő rendszer, világszerte egy 35 ezres közösség vesz részt a szoftver fejlesztésében.
Május 17-én a Liferay Hungary vezetői és fejlesztői bemutatják azt is, hogyan működhet egy fiatalos, szakmai csoportokból álló multinacionális cég a megszokott bürokrácia nélkül. Minden kérdésre szívesen válaszolnak, mely a nyílt forráskódúságot firtatja, miközben megismertetik az érdeklődőkkel a cég működését, és a Liferay legújabb fejlesztéseit.
Maximum 20 főt tudnak fogadni, így érdemes mihamarabb jelentkezni a sales-hu@liferay.com email címen.
További információ: http://www.facebook.com/LiferayHungary
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Xbox Series S játékkonzol
- Eladó több darab 8GB DDR4 SODIMM laptop memória modul.
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest