Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LiferayBalaz

    csendes tag

    Legyél te is innovátor!

    Május 17-én Nyílt Napra invitál a Liferay, a Java alapú nyílt forráskódú portálrendszerek vezető fejlesztője.

    Akit érdekelnek az új dolgok, az új technológiák, és akik kíváncsiak a nyílt forráskódú megoldásokra, azok a Liferay magyar csapatától bővebb információkhoz juthatnak a május 17-én megrendezésre kerülő nyílt napon a Liferay budapesti irodájában.

    A Liferay portálmegoldást olyan cégek és intézmények használják, mint a Francia Védelmi Minisztérium, az ENSZ, a NASA, az Amerikai Egyesült Államok Légiereje, a Benetton csoport, az Allianz, illetve Magyarországon a Mavir, a Fundamenta, vagy a Raiffeisen Bank. A Water & Stone 2010-es évi Nyílt Forráskódú CMS piaci részesedésről szóló elemzése szerint jelen pillanatban a Liferay a legnépszerűbb Java alapú tartalomfejlesztő rendszer, világszerte egy 35 ezres közösség vesz részt a szoftver fejlesztésében.

    Május 17-én a Liferay Hungary vezetői és fejlesztői bemutatják azt is, hogyan működhet egy fiatalos, szakmai csoportokból álló multinacionális cég a megszokott bürokrácia nélkül. Minden kérdésre szívesen válaszolnak, mely a nyílt forráskódúságot firtatja, miközben megismertetik az érdeklődőkkel a cég működését, és a Liferay legújabb fejlesztéseit.

    Maximum 20 főt tudnak fogadni, így érdemes mihamarabb jelentkezni a sales-hu@liferay.com email címen.

    További információ: http://www.facebook.com/LiferayHungary

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák