Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LiferayBalaz

    csendes tag

    Sziasztok,

    Ha valakit érdekel a JAVA alapú webfejlesztés, annak szívesen ajánlom a következő programot:

    Liferay Hungary szimpózium 2011

    A Liferay Hungary szimpóziumán olyan gondolatébresztő és felvilágosító előadásokat tekinthetnek meg majd a résztvevők, melyek a Liferay rendszert használó cég, és vállalatok mutatják be, hogy mi módokon sikerült a Liferay rendszert felhasználniuk oly módon, hogy az a lehető legjobban idomuljon felmerülő igényeihez. Ezek az előadások tanulságos történeteken és hasznos leckéken keresztül mutatják be a tapasztalatokat.

    Az előadásokat három fő típusra osztjuk:

    • Üzleti és technikai kérdések
    • Kérdések és bemutatók
    • Esettanulmányok bemutatása

    A Liferay első magyarországi szimpóziumát a budapesti Expo Congress Hotelben rendezik meg.

    A Liferay Hungary 2011-es szimpóziuma kitűnő lehetőséget biztosít a tanulásra, a már megszerzett tudás megosztására, valamint az együttműködésre

    • Üzleti és technikai kérdésekkel kapcsolatban, a Liferay vezetői, illetve vezető felhasználói által bemutatva.
    • Felhasználói esettanulmányokon keresztül, rávilágítva arra, hogy a Liferay milyen megoldásokkal szolgált a felmerülő szervezeti igényekre.
    • Mindezt kapcsolatban az ország, illetve a környező területek 100 legnagyobb cégével.

    A szimpózium témája

    Az idei év vezető témája a Liferay rendszer maga. A Liferay piacvezető pozícióban kínálja nyílt forráskódú megoldásai számtalan felhasználási területen. A tavaly kiadott Liferay Portal 6EE segítségével ügyfeleink, partnereink és egy szélesebb közösség számára is lehetővé tettük, hogy belépjenek és jelen lehessenek egy világszintű vállalati rendszerben, s nyomot hagyhassanak e folyamatosan változó világban. Egyszerű szerkezetével, számtalan felhasználási módjával, közösségi rendszereivel és folyamatosan növekvő kiegészítőket kínáló piacterével a Liferay de facto szabványa lett a vállalati webfejlesztésnek. Az idei konferencia a Liferay platform azon előnyeire koncentrál, melyek a jövőben alapul szolgálhatnak a webes alkalmazások és szolgáltatások fejlesztésének.

    Kik fognak felszólalni?

    Az előadásokat a Liferay's C-szintű vezetői, fő ügyfelei és partnerei vezetik majd. Felszólal majd Bryan Cheung,- a Liferay alapítója és vezetője, Gábriel Ákos, a Liferay Hungary vezetője, Berentey Zsolt, a Liferay Hungary fejlesztési csoportjának vezetője, valamint Joseph Shum, a Liferay Germany vezetője, Julio Camarero, Szoftvermérnök (Liferay Spain), Kalmár Péter, A Webtown Informatika Kft. alapítója és vezetője, Olaf Kock (vezető konzutáns, Liferay Germany), Igor Spasic, (vezető szoftvermérnök, Liferay Inc) és Szabó Kálmán (IT igazgató, Fundamenta-Lakáskassza Zrt). A felszólalók profiljainak megtekintéséhez, kérjük látogassa meg az előadókat felsoroló oldalunkat.

    Mire lehet számítani?

    A Liferay felismerte mennyire lényegesek a felhasználói visszajelzések, illetve az, hogy hallgassunk a közösségünkre.

    S mivel az általunk kínált megoldásoknak meg kell felelniük a ma, és a holnap követelményeinek is, csapatunk különös figyelmet fordít majd arra, hogy mindig legyen ideje az ügyfelekre, hogy vezetőink, partnereink, illetve csapatunk tagjai átbeszélhessék a legkülönfélébb kérdéseket is. Minden előadás egy „kérdezz-felelek” résszel zárul, ahol örömmel fogadunk bármilyen kérdést vagy javaslatot a Liferay rendszerrel kapcsolatban.

    A 2011-es Liferay Hungary szimpózium szakmai esemény és nyílt, élő fórum lesz egyszerre, melyen minden érdeklődőt örömmel fogadunk.

Új hozzászólás Aktív témák