- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni, hogy mennyi időt kellene JAVA-val foglalkozni, hogy pl lehessen állást keresni Junior Java fejlesztőként?
Túl vagyok egy könyvön, ami igazából már haladó könyv, de nem tudom az életben ez mire lehet elég....
Könyvben van kivételkezelés,kollekciók,interfészek, grafikus felület, eseményvezérelt programozás,swing komponensek, fájlkezelés.
Főleg forráskódból álló könyv ez, egész jó magyarázattal, holnap megyek vizsgázni belőle....
De ahogy észrevettem, baromi gyorsan lehet felejteni....Magyarul 2x-3x át kellene nyálazni a könyvet(270.o), hogy egyáltalán meg tudja az ember jegyezni azt a rengeteg kódot, hogy mi mire jó, mi mit csinál....
Lassan végzek a sulival, és bár eddig rühelltem a programozást, most mégis megtettszett, főleg a grafikus felület+eseménykezelés+swing komponensek+talán picit fájlkezelés is.....
Durván még egy évem lenne tanulni, minden nap tudnék foglalkozni vele, jó lenne valami állást találni már....
Köszönöm a beszámolókat, tanácsokat!
ÜDV
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Könyvajánló
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HUAWEI WATCH Ultimate
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest