Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
MrSealRD
üzenetére
Egyreszt magahoz a szakmahoz is van koze, ha masert nem, az emlitett fekete fejlesztok miatt. Masreszt meg a szakma termekeinek is van celkozonsege. Ott aztan vegleg hatalmas versenykepessegi eleses, ha nem gondolsz mindenfele marginalizalt csoportra.
Valahol a lenyeg ott van, hogy szerinted csak hipererzekeny viraglelkueket zavar a dolog, de valojaban nem. Az emberre a dolgok nem csak tudatosan hatnak, a felszin alatt hatalmas lelki es ezen keresztul kesobb fizikai bantalmat tudnak okozni. De errol ne nekem higyj, inkabb pszichologusok/pszichiaterek tapasztalatait vedd figyelembe.
Azzal, hogy aki ellenvelemenyt fogalmaz meg, en sem ertek egyet, hogy el kellene nyomni. Ellenvelemenynek mindig van helye.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Byintek Love U14 Projektor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi