Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
floatr
üzenetére
Szerintem teljesen mindegy milyen szemmel nézed, a lényeg, hogy a developernek a lehető legkényelmesebb legyen a fejlesztés, annak az összes aspektusával, különös fókuszt téve a debuggingra, a build/deploy sebességre, stb. Milyen olyan pipeline-t tudsz mondani, ami lokálisan gyorsabb, egyszerűbb, szükség esetén gyorsabban testre szabható, mintha közvetlen a gépeden fut az app server, vagy a Spring boot app? Ha csinálsz egy dockerben levő Java EE szervert, akkor ahhoz, hogy oda deployolj, ott debugolj szintén kell ultimate edition. Ha egy app server image-ből kiindulsz dockerfile-ban, és mellé rakod az alkalmazásod a buildnél, az lassabb és körlülményesebb lesz jóval. Sajnos a "jó" devops pipeline-nak gyakran az a vége, hogy az emberek csak deploy + println-nel tudnak debuggolni.
Egyébként a legjobb debugging tool meg szerintem a unit teszt, két okból is: gyors, olcsó, és ha sikerül megfejteni a hibát, automatikusan van rá regression teszt. Csak sajnos nem mindig elég a hibához a unit test.
(#10940) mobal: Ok, de a kérdés kimondottan JEE volt. Egyébként a Springes véleményeddel is vitára kelnék. Munkahelyen ultimate-et használok, itthon CE-t.Az ultimate-ben sokkal több infót kapsz. Pl. autowiringnél már ki szokta jelezni, ha nincs autowire candidate, vagy több is van, s kéne qualifier. application.properties szerkesztése közben az éppen elérhető property-t felkínálja dokumentációstul. Van JPA support. És ezek most csak ilyen hasraütésszerű dolgok, lehetne még találni bőven különbséget. Meg így is vannak amik hiányoznak ultimate-ből is. Pl. custom autoconfigurable bean-ek felismerése autowiringnél, etc.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest