Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Sziasztok, nem vagyok programozó, nem értek a javahoz, ezért kérem segítségeteket.
Van egy java-s "applikáció", hasonló, mint az ABEVJAVA ÁNYK, de nem az, nevet direkt nem írok, nem szeretnék ebből jogi vitát, főként úgy, hogy nem kevés pénzt fizetek a szolgáltatásra.
A problémám a következő. Vettem egy 4K-s monitort, szép nagy felbontással, ez által az applikáció ablaka olyan kis mérettel jelenik meg, hogy szinte kezelhetetlen, használhatatlan. Az ablak mérete a monitorom képest mindkét irányban nézve kb. harmada. Természetesen az ablak átméretezhetősége le van tiltva az appban, ezért kérdem segítségeteket.
Van rá lehetőség, hogy az ablak átméretezését külsőleg engedélyezzem, vagy bármi módon megnövelhessem akár adott fix méretűre az ablakot?Remélem érthető volt a kis összefoglalóm. Köszönettel várom szíves válaszotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő - Notebook
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- I7-4790K, 16Gb Ram, Sapphire RX550 2Gb Videókártya, 480Gb SSD, Komplett Számitógép
- Xiaomi 15 Ultra 16/512 Fekete-Ezüst + kiegészítők
- Nintendo Ds játékok
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest