- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Sziasztok, nem vagyok programozó, nem értek a javahoz, ezért kérem segítségeteket.
Van egy java-s "applikáció", hasonló, mint az ABEVJAVA ÁNYK, de nem az, nevet direkt nem írok, nem szeretnék ebből jogi vitát, főként úgy, hogy nem kevés pénzt fizetek a szolgáltatásra.
A problémám a következő. Vettem egy 4K-s monitort, szép nagy felbontással, ez által az applikáció ablaka olyan kis mérettel jelenik meg, hogy szinte kezelhetetlen, használhatatlan. Az ablak mérete a monitorom képest mindkét irányban nézve kb. harmada. Természetesen az ablak átméretezhetősége le van tiltva az appban, ezért kérdem segítségeteket.
Van rá lehetőség, hogy az ablak átméretezését külsőleg engedélyezzem, vagy bármi módon megnövelhessem akár adott fix méretűre az ablakot?Remélem érthető volt a kis összefoglalóm. Köszönettel várom szíves válaszotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest