Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Sziasztok, nem vagyok programozó, nem értek a javahoz, ezért kérem segítségeteket.
Van egy java-s "applikáció", hasonló, mint az ABEVJAVA ÁNYK, de nem az, nevet direkt nem írok, nem szeretnék ebből jogi vitát, főként úgy, hogy nem kevés pénzt fizetek a szolgáltatásra.
A problémám a következő. Vettem egy 4K-s monitort, szép nagy felbontással, ez által az applikáció ablaka olyan kis mérettel jelenik meg, hogy szinte kezelhetetlen, használhatatlan. Az ablak mérete a monitorom képest mindkét irányban nézve kb. harmada. Természetesen az ablak átméretezhetősége le van tiltva az appban, ezért kérdem segítségeteket.
Van rá lehetőség, hogy az ablak átméretezését külsőleg engedélyezzem, vagy bármi módon megnövelhessem akár adott fix méretűre az ablakot?Remélem érthető volt a kis összefoglalóm. Köszönettel várom szíves válaszotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Gitáros topic
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
HAHAHHAHAHAHA
Az a baj, hogy nem foglalkoznak egy felhasználóval és sok a gyökér, igénytelen, belenyugvó ember, akik nem szólnak, hogy így nem túl jó)