- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
A lego játékok közt nézz szét, szerintem lesz vmi lányos, én főleg fiúsakat néztem eddig, azért nem tudok konkrétat írni. Meg a Disney Infinity 1-2-3, bár az pc-n tudtommal egyjátékos, de rengeteg érdekes kiegészítőt lehet hozzá letölteni ingyenesen (a játék is ingyenes).
-
Köszi, igen, Lego SW és Batman elég jók, de egyik sem üti meg a toy story szintjét sajnos. A kooperatív módban pl kifejezetten akadályozzuk egymást, egyedül sokkal könnyebb játszani őket. A toy storyban van olyan pálya, amit egyedül alig, vagy sehogyse lehet megcsinálni, és erőszak sincs benne egyáltalán.
-
Sziasztok! Nagy gondban vagyok, az 5 éves fiamnak keresek PC-s játékokat, eddig a Toy story 3 - The video game-el játszottunk. Izgalmas, lehet ketten is játszani osztott képernyőn kooperatív módban, változatos, tökéletes. Szóval magasra tettem a lécet, mert ehhez hasonló minőségű játékot közel s távol egyet se találok.
Tud vki javasolni mégis vmi hasonlót? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest