Új hozzászólás Aktív témák
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
<Adamsky> #20 üzenetére
Az ANC-nek volt egy minimális zúgása mindkét típusnál, kiegészítettem a mondatot, hogy zene nélkül lehet érzékelni, lejátszással nem.
A Sony WF-1000XM4 szerintem az ANC-s TWS-ek között a kategóriában a legjobb azok közül, amiket volt lehetőségünk kipróbálni, arra gondoltam. (De mindent én sem próbáltam, például a Bose QC Earbuds II-ről is csak olvastam és néztem teszteket.)
A kézmozdulatos érintésvezérlésre gondoltam, kiegészítettem az érintés szóval.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
tamas.nick #1 üzenetére
Köszi, kicsit átfogalmazom ezt a mondatot, hogy nálam így volt.
Android + Mac kombóval is manuálisan kellett csatlakoztatni a második eszközt, iOS + Mac és iOS + Android esetén is. Windows rendszerrel egyszer próbáltam, ott is a gépre csatlakozott automatikusan és a telefonra már kézzel kellett rátenni. Miután a BT menüben kiválasztottam, hogy Jabra, nálam csak akkor jelzett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest