Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
Basszus
Akkor nézd meg ezt:
[hsz_10829] -
blueye
veterán
Itt osztott meg INGJOKE nála jól muködő beállításokat:
[vezetek_nelkuli_fulhallgatok/hsz_10834] -
blueye
veterán
válasz
Silentfrog #42 üzenetére
Nem hiszem h kamu lenne, ne hagyd h összezavarjanak!
-
blueye
veterán
válasz
Silentfrog #40 üzenetére
Igen, ott van de nem túl erős ugatás
-
Silentfrog
veterán
Jabra tulajok . Észrevettétek már hogy a Sound+ alkalmazásban a soundscapeben az Ocean wavesnél kb fél percenként ugat egy kutya ami a jobb oldali fülesben hallható?
-
arelim
tag
65t van, járművezetés közben használom. néha megzavarják a lemaradozó autók brútusz-hullámai, és tizedmásodpercekre kiesik a jel a telefonból.
konferenciázni is szoktam vele, arra is jól használható.
de egyébként kényelmes, jó, meg minden. -
-
törölt tag
válasz
csocsoszán #35 üzenetére
Szóval számodra, ha valami akciósan kapható az csak rossz lehet. Gratulálok remek konklúzió egy számodra ismeretlen termékről. Az meg továbbra is kabaré, hogy almát próbálunk körtével összehasonlítani közel sincs egymáshoz a két szegmens.
-
csocsoszán
őstag
válasz
#95462144 #17 üzenetére
[link] amit 55% kedvezménnyel adnak, az a kutyának sem kellett. Azért akcióznak, hogy a beragadt készletet legalább karácsonyra eladják.
Én évek óta birtoklom a 800-ast és az 1000-est is. (Sőt volt jó pár ezeken kívűl is.) Akkor írjon bárki ilyen kritikát az írásomra, ha ott a kezébe évek óta a 800-as. Vagy egy 1000-es, amit nagyon kétlek.
Sajnos azok szokták osztani az észt, akik csak hírből ismerik.....Csontrezgéses technika: volt telefonom, inkább hagyjuk! Még a harmadik szomszéd is visszamondta amit beszéltek.
De az elv bizony tud meglepetést okozni! Az egyik high-end show-n kint volt egy ablakra tapasztható "motor" ezen az elven alapuló, bizony sokan meglepődtek. Simán megütötte a hi-fi közepét. Elv jó, a kivitelezés nagyon gyerekcipőben jár.7 pro telefonálási képességeivel semmi gond, tökéletes hallott eddig bárki akivel beszéltem. Az elején szívtam meg, mivel a Cantate domino dsf igen halk ezért feltelepítettem ezt a boostert, habár a neutronban is van erősítésszabályzás. Na ha az be van kapcsolva torzít a mikrofon hangod.
(Mellékesen leírom a telefonok amiket eddig volt szerencsém meghallgatni igen gyenge Bluetooth képességekkel bírnak. A Windows kritikán aluli (687 ezres laptopom van, igaz azt a quest 2 miatt vettem. Eddig a Samsung tab 4-emet csak az audio linuxom kalapálja el.
Na ezzel én itt befejeztem. Mindenkinek jó zenélést. És bátran 7 prot! -
mókuska
tag
Nekem is volt(van) 75t-m. Comply oldalról rendeltem hozzá memóriahabos illesztéket. Nagyon jól illeszkedik. Csak valamiért nekem nem akart rajta maradni. Így mindig egy csepp ragasztóval tettem fel a fülesre
Onnantól már tökéletes volt.
Most 7 active van. Ugyanazzal a comply illesztékkel nem jön le a fülesről. De sajnos nekem azzal is kimozdul a tökéletes pozícióból a füles. Így futásnál úgy használom, hogy fordítva, bal a jobb fülbe, jobb a bal fülbe, helyezem be. Kicsit játszani kell a megfelelő pozícióba, de onnantól már nem mozdul ki.
Ebből a szempontból a 75t jobb volt, de üzemidőben a 7 active többet bír. -
Tündike25
tag
Köszi mindenkinek!
Én még 65T-s vagyok, de pont ezt imádom a Jabrákban, hogy az idióta érintőgombok helyett még fizikai gombokkal dolgoznak. És a hangosítás/halkítás szintén remek hír, a hipi-szupi Air Podsoknál meg kiabálhatod a SIRI-nek, ha ilyet akarsz. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... lényegében egy hallókészülék mód?"
Amivel nekem tapasztalatom volt, azok nem csináltak belőled "szupernagyit". Arra viszont tökéletesen elég volt, ha valaki a közeledben szólt hozzád, akkor nem azt kellett (mert nem értetted / hallottad), hogy "he?".Viszont a TWS-es topic-ban olvastam olyan hsz.-eket ami alapján azt feltételezem, hogy itt is nagy a szórás. Vagyis van olyan, ami jól ráerősít (ilyenkor jön meg a "jóféle" fehér-zaj).
... de azt szvsz. felejtsd el, hogy valakinél (pl.: nagyi) ezzel próbálod meg kiváltani a hallókészüléket.#27 Tündike25
A tesztből a hangerőállítás tényleg hiányzik, de arról igen, hogy mindenhogyan testreszabható a vezérlés (vagyis az alaptól el lehet térni).
• Nézd már meg kérlek, hogy kitől kapta a PH! a tesztkészüléket
• Google kereső Jabra Elite 7 Pro manual → download → megnéz (18. old.) = 5 perc -
csocsoszán
őstag
válasz
Tündike25 #27 üzenetére
Ebből sok mindent következtetést le tudsz vonni az itt leírtakról.
Hosszan nyomva tartva a fülesen a jobb oldalt, hangerő fel! Ball oldalt hangerő le. Kis kocogást hallasz a végén, max hangerő.
Volume boosterrel tudsz plusz hangerőt adni, de mikor telefonálsz torzan fognak hallani.
Bocs megelőztek! -
zsinyeg
csendes tag
abrakaJabra
-
Tündike25
tag
nem nyert, mert a teszt képernyőképei alapján csak a play/pause, Next track, Restart track, Voice assistant és Sound modes adható hozzá a "Single press"-ekhez.
A bal/jobb "Long press" lehet a hangosítás/halkítás esetleg? vagy ez tényleg nem tudja?
Elképesztő, hogy egy fülhallgató tesztben ilyenekre nem térnek ki... -
Azzal nálam is probléma van, hogy a jobb fülemből mindig kicsúszik. A 65t-vel a kicsi gumikat használtam és jó volt. Itt a közepes van fent, mert a kicsivel a jobb fülemre azt írja az app, hogy nem jól szigetel. A közepessel meg olyan mintha a fülem összehúzódna és kilökné. Fura, de majd ha lesz időm még játszok vele.
-
Malachi
addikt
nekem 75t van, minden szempontból szeretem, de a gyári dugók közül egyszerűen egyikkel sem igazán kényelmes. nem illeszkedik, lazának érzem akkor is, ha jól tart és nem szűrődik be kinti zaj. létezik egyébként direkt Jabrához (konkrétan a 75t-hez is) memóriahabos dugó, a Comply gyártja. azzal még mindenképpen ki akarom próbálni. csak sajnos alig kapni, másrészt 10-13k. és mi van, ha egyszerűen csak kicsi a fülem.
-
Locutus
veterán
Itt a transzparens az ANC-nél lényegében egy hallókészülék mód? Tehát gyűjteni tudja a környezeti hangokat a mikrofonjaival, és erősítve lejátszani a füledbe?
Ezt tudják más ilyen jellegű fülhallgatók is? -
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
<Adamsky> #20 üzenetére
Az ANC-nek volt egy minimális zúgása mindkét típusnál, kiegészítettem a mondatot, hogy zene nélkül lehet érzékelni, lejátszással nem.
A Sony WF-1000XM4 szerintem az ANC-s TWS-ek között a kategóriában a legjobb azok közül, amiket volt lehetőségünk kipróbálni, arra gondoltam. (De mindent én sem próbáltam, például a Bose QC Earbuds II-ről is csak olvastam és néztem teszteket.)
A kézmozdulatos érintésvezérlésre gondoltam, kiegészítettem az érintés szóval.
-
Tündike25
tag
Sziasztok,
Hangerőt lehet ezen is változtatni? Ha igen, hogyan? -
<Adamsky>
nagyúr
" ... PC-vel hangkiesést és olyan anomáliákat is lehet tapasztalni, hogy jóval halkabban szólal meg a fülhallgató ... "
Ez - sokkal olcsóbb füles esetén is - elfogadhatatlan / ciki.Ezt a "sidetone" fícsört viszont minden fülesben kötelezővé tenném (mármint, hogy legyen, de állítható módon).
ANC fehérzajjal? Hmm...
"A kategória legjobbjait nem éri utol ... " - az mi lenne?
" ... a Sony LinkBuds S (...) kicsit tisztább hangolással, de mimikásabb irányítással ... "
Mit jelent az a mimikás irányítás? -
blueye
veterán
válasz
patex1983 #16 üzenetére
Scarbir oldalát javaslom elolvasni. Ez már kicsit régi, biztos javasolnak majd újabbakat.
-
törölt tag
válasz
csocsoszán #5 üzenetére
Ne legyünk nevetségesek ilyen monológokkal rendesen döbbenet volt elolvasni a kommented. Legfeljebb nem tudod mivel meghajtani, de az összehasonlítás és a konklúzió is kabaré, már bocsánat. Egy Lypertek Z7, akkor szerinted, hol helyezkedik el ehhez a Jabra Elite 7-hez képest? Komolyan érdekelne feltéve, ha ismered egyáltalán vagy hallottad.
-
patex1983
őstag
A cikkben is szereplő Windows-os magas késleltetés az egyik bajom a vezeték nélküli fülesekkel.
Létezik / tudtok olyat ajánlani, ami Windows -sal is normálisan kommunikál és kimagasló a beszéd (mikrofon) hangminősége?
-
xcsabo
senior tag
Leginkább mindenki tanuljon meg helyesen írni, mielőtt fórumokba kezd el írogatni. Siralmas.
-
Shyciii
veterán
válasz
csocsoszán #5 üzenetére
Nem kétértelműen jobb az Elite 7 pro mint az itt felsorolt összes fülhallgató! (Aki ilyen tesztet leír az jobb lenne, ha befejezné a tesztelést. Félrevezeti a hallgatóságot!)
Simán mellétehető a Sennheiser hd 800-amnak. Basszus pontosságban simán veri! (a 800-at) Talán az AKG K 1000-m veri ezt a 60 ezer forintos fülest.Uramisten...Nem gondoltam volna, hogy ekkora ostobaságokat is lehet még mindig olvasni.
Ne haragudj, de neked nem jó füled van, hanem inkább vagy "vicces" vagy, vagy inkább...azt inkább még sem írom le. -
haiduo82
aktív tag
Nekem 7 Active van lassan 6 hónapja. Szinte kizárólag futáshoz használom, számomra tökéletes. Nagyon kényelmes, nem kell igazgatni, bírja az izzadságot és a hangja is tökéletesen passzol számomra rövidebb és hosszabb futásokhoz is. Szerintem fantasztikusan jó cucc.
-
ssolitude
őstag
Sziasztok! Nem találtam hasonló topikot, hátha van itt, akinek van tapasztalata: csontrezgéses fej/fülhallgató témában van valakinek tapasztalata? Leginkább szubjektív vélemények érdekelnének. Köszönöm.
-
blueye
veterán
Én is meglepődtem.
[tapasztalatom] -
subset
senior tag
Redditen nagyon sokan panaszkodnak a 7-es széria gyenge telefonálási képességeire, csodálom, hogy itt ez nem ütközött ki. Többek közt ezért sem mertem ilyet venni...
-
Csabis
aktív tag
Bármelyik gumiharangot használtam.. nekem nem stabil.. igy nagyjábol kerülöm is az "agybadugos"féléket .rendes füles formát valahogy elfejtik késziteni
-
Bennyboy
őstag
Nekem is 85t-m van és imádom. Rohadt jól szól és sosem merül le.
-
csocsoszán
őstag
Érdekes lehet, hogy csak nekem van "jó" fülem! Bosszantó és nem is bírom megállni szó nélkül!
Nem kétértelműen jobb az Elite 7 pro mint az itt felsorolt összes fülhallgató! (Aki ilyen tesztet leír az jobb lenne, ha befejezné a tesztelést. Félrevezeti a hallgatóságot!)
Simán mellétehető a Sennheiser hd 800-amnak. Basszus pontosságban simán veri! (a 800-at) Talán az AKG K 1000-m veri ezt a 60 ezer forintos fülest. Persze az ilyen agybadugósaknak nincs olyan tere mint a nyitott fejhallgatóknak. De a basszus és középpontosság, a hangszerek hangja döbbenet! A magasak csengése csodálatos. Egyszerűen hihetetlen, hogy a Bluetooth technológia itt tart. Ha ezt tudom biztosan nem költöttem volna milliós nagyságrendet a 800 és az 1000-esre!
Úgyhogy ha valaki akar venni egy igazán jó fülest bátran vegyen 7 prot.
Ha valaki megbízható tesztet akár olvasni. [link] -
Skynet258
veterán
Nekem 85t van (Qi tokos), imádom. Jól szól, jó a mikrofon és a zajszűrés is, biztos nem váltok az új szériára. Max egy Sony WF-1000XM4-et szeretnék kipróbálni de ott is csak a kíváncsiság hajt...
Volt 65t, 75t és most a 85t, nem tudok róluk rosszat mondani. Ellenben ez az új széria netszerte is elég vegyes képet mutat, pedig folytathatták volna a nyerő sorozatot. -
Surfym@n
senior tag
úgy látszik a 75t minőségét még mindig nem tudják überelni...
Egyedül a Qi tok ami hiányzik, minden másban jobb a 75t széria még mindig házon belül. -
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
tamas.nick #1 üzenetére
Köszi, kicsit átfogalmazom ezt a mondatot, hogy nálam így volt.
Android + Mac kombóval is manuálisan kellett csatlakoztatni a második eszközt, iOS + Mac és iOS + Android esetén is. Windows rendszerrel egyszer próbáltam, ott is a gépre csatlakozott automatikusan és a telefonra már kézzel kellett rátenni. Miután a BT menüben kiválasztottam, hogy Jabra, nálam csak akkor jelzett. -
tamas.nick
aktív tag
"...a második eszközt viszont már manuálisan kell a Bluetooth menün keresztül összekapcsolni."
Nekem automatikusan kapcsolódik az Android-os telefonomhoz és a Windows-os laptopomhoz egyszerre. Ahogy kiveszem a tokból a füleseket be is mondja, hogy "two devices connected".
Windows esetében valóban zavaróan nagy a késleltetés, élvezhetetlenek a videók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alig van különbség a két eszköz között, nagyon egyikkel sem lőhet mellé az ember.
- Packeta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest