Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tixem

addikt

válasz lolal #67 üzenetére

Én meg eddig az összes samsungom esetén ezt tapasztaltam, más telefonokkal nem volt ilyen bajom volt egy pár Lumia, Huawei stb. Egyedi eset. Az. A rengeteg connectivity issue thread redditen, az ezekkel foglalkozó videók youtube-on stb is biztos mind egyedi esetek.

• tixem

addikt

válasz lolal #38 üzenetére

Hulladékozunk, mert az. Falhoz tudnám vágni néha. Ordenáré készenléti fogyasztás, nap végére kuka, hiába 5000-es akku. Folyamatos térerő problémák, 5g torony mellett a lakás és eldobálja a jelet, 4g is félig de van, hogy azt is és percekig edge-en ül a nyomorult. Dupla simmel rémálom. Egy simmel jobb. Sovány vigasz, mivel mindkettőt aktívan használom. Használnám. Állandóan repülős üzemmóddal kell szarozni, akkor egy fél óráig stabil. Utána kezdi újra. Lakott területen kívül gatya. Határon átlépve van, hogy 40km után is a szomszéd ország hálózatán ül, hiába van automatikus keresésen. Folyton manuálisan kell kerestetni vele, olyankor masszívan percekig izzad, mire talál hálózatot. És végig kell nézni, mert ha háttérbe rakom abbahagyja.
    Szeretem a Samsung OS-t, a DEX-et, a piac legsokoldalúbb kameraszettjét adják, az S Pen-nel elsőrangú munkaeszköz, kb csak emiatt veszem évek óta a tollas samsungokat, de ezzel az exynos bohóckodással mindig hazavágják a bulit. Eközben anyám Realme 8i-je még a pusztta közepén is stabil 4g-t tud, miközben az enyém küzd az elemekkel. Országhatáron kb 10 másodperc alatt hálózatot vált és egy 50 ezres telefonról beszélünk.

A telefon egyik legalapvetőbb fukciója és nem tudják évek óta rendesen megcsinálni. Anno már a Note 8-cal és a Note 9-cel is ugyanezt végigjátszottam. Közben volt HTC 10 meg Mate 9, Oneplus. Azokkal sosem volt ilyen gond.

Az átlag júzer ettől a falnak szalad, viszi vissza garanciába a szerencsétlen, de hiába mert elhajtják. Vesz helyette iphone-t, aztán szidja az androidot, hogy szar. Pedig ha tudná.

Új hozzászólás Aktív témák