- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
barthez
csendes tag
Nekem előtte volt egy S2, most a fiam használja - arra jött a frissítés. Most egy 3 Ultra van. Kb másfél napot bír és tényleg várom rá a Wear OS 3.0-t, már kb 9 hónapos késésben van, a support nemrég írta, hogy a nyáron jön - ez tényleg gáz. DE! Szerintem k. jó kis óra, nekem nagyon bejön. Starapabíró, vízálló - bárki bátmit is mond -, kurva gyors, jó az elsődleges kijelző is, meg az LCD is és szerintem jól néz ki. Nekem ez a 3. wear os-s órám, (LG, Ticwatch S2 és nagyon bejön.) Nekem mindenképp google-s óra kellett, nézzen ki jól, sztem HW-esen is jó, nem bántam meg, hogy ezt vettem, és valszeg az 5-et is megveszem. Nem mellesleg 1 éve vettem - szinte napra pontoson - és az ára is baráti volt, 90e forint.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 4
- Kerékpársportok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Új - Apple Watch Series 10 LTE 46mm Gold Titanium Case Gold Milanese Loop M/L
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged