- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
-
Ganzer
aktív tag
-
citkar
addikt
-
Ganzer
aktív tag
Az a kamerasziget a Mononoke hercegnőből a Kodamákra hasonlít.

-
klaya86
őstag
És te helyesled ezt a gondolkodási módot? Mikor nem tudod, h ez az idei vagy tavalyi, vagy már 3 éves a telefon, főleg messziről. Az s9+ ami még megvan nekem van pulzus+spo2 szenzor ami hasznos, és szoktam is használni, na azt hamar elfelejtették. A telefonjai túlárazottak, köszönd meg nekik, h kivették a töltött mert nagyon környezetvédők. Van képük kiadni 8/128 GB a csúcs telefonjukat 2024-ben. A Poco-ban meg nem is lesz ilyen opció.

Ez a gyártó részéről marketing, egységes, jól felismerhető design. Az ,hogy kinek mi tetszik, egyéni ízlés kérdése. Nekem pl tetszik.
-
pusszycat
nagyúr
-
citkar
addikt
És te helyesled ezt a gondolkodási módot? Mikor nem tudod, h ez az idei vagy tavalyi, vagy már 3 éves a telefon, főleg messziről. Az s9+ ami még megvan nekem van pulzus+spo2 szenzor ami hasznos, és szoktam is használni, na azt hamar elfelejtették. A telefonjai túlárazottak, köszönd meg nekik, h kivették a töltött mert nagyon környezetvédők. Van képük kiadni 8/128 GB a csúcs telefonjukat 2024-ben. A Poco-ban meg nem is lesz ilyen opció.

Szerintem ő csak a dizájnra reagált, felhívva arra a figyelmet, hogy sokan ezt a külsőt keresik, ezt várják el, ezzel azonosítják be a Samsung telefonjait.
-
pusszycat
nagyúr
Szerintem a Samsung egyáltalán nem a költség miatt gyárt hasonló külsejű telefonokat. Inkább az van, hogy próbálnak egy arculatot teremteni a készülékeknek, úgy mint az Apple. Messziről ránézel és tudod, hogy egy iPhone a hátuljáról. A Samsung ugyanezt próbálja szerintem. Letisztult hátlap, egymás alatti kamerák, vágod, hogy Samsung. Talán kevésbé egyelőre, mint egy iPhone esetében, de szerintem ezen az úton járnak.

-
klaya86
őstag
Én szeretem a változatosságot, ezért sem vagyok iPhonos, ami évekig max. színben változik. Fasz@. A Samsung dettó. Persze értem én, így olcsóbb nekik. Náluk már a 25W is innováció. Tudom, tudom szilárdtest akku 9 perc töltés hamarosan. Én most akarom nem majd. Aki megadja nekem most azt választom. Majd ha kijönnek vele elgondolkodom.
Szerintem a Samsung egyáltalán nem a költség miatt gyárt hasonló külsejű telefonokat. Inkább az van, hogy próbálnak egy arculatot teremteni a készülékeknek, úgy mint az Apple. Messziről ránézel és tudod, hogy egy iPhone a hátuljáról. A Samsung ugyanezt próbálja szerintem. Letisztult hátlap, egymás alatti kamerák, vágod, hogy Samsung. Talán kevésbé egyelőre, mint egy iPhone esetében, de szerintem ezen az úton járnak.
-
Vtwo
őstag
Az R9 jöhetne, kifejezetten bejön.

-
citkar
addikt
A szögletesebb sarkok tetszenek, de ez a kamera sziget "gagyi" benyomást kelt bennem, szinte csúnya.
-
Graphics
Jómunkásember
A Sharp mobil gyártó részlegét nem adták el? Tényleg nem tudom, ezért kérdezem. Mert ha jól tudom egy csomó mindent eladott magából a Sharp talán kínai befektetőknek, pl. a tv? üzletágat. A mobilt akkor nem? Amúgy nagyon tetszik az R9 nekem, de ezeket ugye nem nagyon lehet kapni az EU-ban?
Foxconnhoz került. Talán a legjobb helyre.
A TV is oda kerult.
-
nubreed
nagyúr
A Sharp mobil gyártó részlegét nem adták el? Tényleg nem tudom, ezért kérdezem. Mert ha jól tudom egy csomó mindent eladott magából a Sharp talán kínai befektetőknek, pl. a tv? üzletágat. A mobilt akkor nem? Amúgy nagyon tetszik az R9 nekem, de ezeket ugye nem nagyon lehet kapni az EU-ban?
-
pusszycat
nagyúr
Ha valami tetszik teszik, ha nem meg nem. Megint másról beszélsz, nem a változatosság volt itt most a téma, ezt csak te keverted ide. Az akksi dolgot meg végképp nem értem hogy jön ide
Úgy, h azon sem akarnak változtatni mint a kinézeten. El vannak kényelmesedve mióta a huawei, lg "lekoptak" ezek nyomultak az innovációval. A samsung uncsi. Ez a tetszik, na erre is tudok mit mondani, mindenkinek tetszik a barátnője ugye, mégis 99 % megcsalják miért??? Egy szó "változatosság"
-
tomboy0013
veterán
Én szeretem a változatosságot, ezért sem vagyok iPhonos, ami évekig max. színben változik. Fasz@. A Samsung dettó. Persze értem én, így olcsóbb nekik. Náluk már a 25W is innováció. Tudom, tudom szilárdtest akku 9 perc töltés hamarosan. Én most akarom nem majd. Aki megadja nekem most azt választom. Majd ha kijönnek vele elgondolkodom.
Ha valami tetszik teszik, ha nem meg nem. Megint másról beszélsz, nem a változatosság volt itt most a téma, ezt csak te keverted ide. Az akksi dolgot meg végképp nem értem hogy jön ide
-
pusszycat
nagyúr
És mi köze ennek ahhoz hogy tetszik egy dizájn vagy sem? Vagy te attól teszed függővé az ízlésed, hogy más mit gondolhat?
-
tomboy0013
veterán
És mi köze ennek ahhoz hogy tetszik egy dizájn vagy sem? Vagy te attól teszed függővé az ízlésed, hogy más mit gondolhat?
-
Graphics
Jómunkásember
-
K0vasz
aktív tag
úristen, de amorf annak az első telefonnak a kameraszigete
a második tényleg minimalista, de azt se mondanám szépnek
-
pusszycat
nagyúr
Ott meg a minden telefonon úgy néz ki. Igy nem tudod, h alsó, közép vagy csúcs telefon van valakinek a kezében. Ez olyan mintha mindig csak kolbászt ennél.
-
janeszgol
félisten
Azért az R9 kameraszigete elég rusnya. Sziget nélkül a két kamera jobban mutatna.
Hiába na, nálam a Samsung dizájn az etalon. -
pusszycat
nagyúr
Igen aki szereti a szögletes dolgokat, meg szereti a telefonját élére állitani az boldog lesz vele, 2 dologba tudnék/akarnék belekötni a kamerasziget nem az esetem, a SoC lehetne Snapi 8s Gen 3. Pl. a Realme GT Neo6 is azzal jön ma.
-
Graphics
Jómunkásember
Perfekt , küllemre hibátlan cucc, belül pedig friss szett.
Az R9 szerintem kellően kompakt is.
-
doooo
veterán
Az Aquos-from-Wish verzió kuka, de a másik érdekes. Bár a zoom-kamera hiánya fájó.
-
novinyul
veterán
-
g-thomas
senior tag
-
kbyte1024
veterán
-
roli543
őstag
Az R9 gyönyörű! Kedves más gyàrtók, ezt lehez utánozni🥺
-
pusszycat
nagyúr
Azért a japánoktól elvárnám, h elrejtsék a kamerát, legalább a szelfit.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Konzol Screenshot
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Új iPhone 17 Pro Max 256 GB
- Xiaomi 13 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black,független,karcmentes,100% akku, 2 hó apple gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS TUF Gaming B850-PLUS WIFI Alaplap
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ez lehet aranymetszés szerint készült.
Na meg az IGZO panel sem gyenge
nekem is nagyon bejön.