- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
"az USA-ban letelepedni" az kb pont ugyanaz, minthogy "Európában letelepedni". Érted, Missouriban telepedjen le a halál, de ugyanez igaz Albániára is. Kontinens méretű ország az USA, azért ezt észben kellene tartani - éppen ezért nem túl okos olyat írni, hogy "undorító az USA", mert pont annyira okos, mithogy "undorító Európa".
És senki se mondta, hogy automatikusan jó dolog, ez szalmabáb.
-
mert apukámék hazaköltöztek
még iskolás voltam, nem egyben voltam 3 évig, hanem 3 részletben, ált. iskolás és gimis is. apám tanított, kutatott kint a mindig aktuális egyetemen, ment vele az egész család. ez persze nem most volt, de azért voltam azóta is, meg hát vannak amerikai barátaink is. anno nagyon billegtünk, hogy hazajöjjünk-e, de akkoriban még más világ volt magyarországon, mindenki lelkes volt, leváltottuk a rendszert, ezerrel fejlődött minden. hazajöttünk. ki hitte volna, hogy 30 év alatt mekkorát fogunk zuhanni, és marad majd az, hogy amerika a hibás mindenért, ott minden szar, bezzeg itt nálunk. és hogy észre sem vesszük, hogy egyszer éltünk már 40 évet egy rendszerben, ahol ez a duma ment, és hogy most is ugyanazok nyomatják.
van egy csomó dolog, ami nem tetszik az amerikai társadalomban, de ha most azt kérdeznéd, hogy itthon mi nem tetszik, hát, le kéne ülnöm és valami szisztémát kitalálni a dolgok rendezett összeírására.
ezzel együtt nem akarnék kint élni, inkább kanada, ha már, mert európaibb. persze boston is eléggé az, frisco is részben, de ezek zárványok.
-
Ezekiell
veterán
Nemtom, ügyvédként a megbízóim érdekét nézném, és az nem a show. Dehát Muskról van szó, minden show
#473dabadab
Nem tudom megítélni, mennyire volt rendben szakmailag, ez a "ha te X-el érvelsz, akkor én Y-t mondok, mert Z paragrafus üti Q-t" duma a Law and Orderben meg hasonló ügyvédes sorozatokban dívik, a valóságban kevésbé, csak ez tűnt fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest