- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
A 486 utan a cyrix - amd (5x86-K5-K6) vonalon a CPU jo volt, kb hozta az adott Pxx jelolesu Intel Pentium szintet, viszont az FPU volt rohadt lassu ahhoz kepest. Emiatt pl a 3D jatekok is lassuak voltak. A cyrix meg is halt, az amd-t a K7 Athlon mentette meg, de mennyire!, ott brutal lett az FPU is.
-
negro
őstag
En spec. az itt megemlitett jatekok 90%-at ha nem is vittem vegig de ki probaltam persze nem a megjelenes idejen. 8-9 eves voltam igy volt ido boven. A 4 megas mizeriarol jutott eszembe, hogy mennyire ki voltam akadva, hogy nem megy egy Screamer. De szomszed srac kolcson adta a szinten 4 mb-os moduljat, hogy ki tudjuk probalni. Majd szomorkodva vettem ki es adtam vissza.
Viszont olvasgattam mar akkor a chip magazint es abban volt egy tipp, hogyan kell dos-ban virtualis memoriat csinalni es igy mar el indult, igaz akadt meg ki-ki fagyott ha jol emlekszem. Szerencsere szulok karacsonyra megdobtak a gepet meg 4 megaval. Nem tudom mennyi volt `95-vegen az ara 4bm-nak de a `94 januari lista ar 16 ezer forintja annyi mint ma 160.000
Amugy is retrozom jo par eve most es jo az ilyen idoutazasokat olvasni de ugyanakkor el is szomorit, hogy ez a korszak ahol lelkes jatekfejlesztok krealtak a jobbnal jobb jatekokat es az az idoszak mikor minden evben "forradalom" volt e teren, innovaciok, mennyire el laposodott es kapzsiva valt az egesz jatek ipar. 1990-2005. Az aranykorszak vege.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged