- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsalesz
aktív tag
Tudom, hogy az Iracing sava - borsa az online versenyzésben rejlik, de ha csak gyakorolna az ember a time trial és practice mellett ott van az 'offline' rész is. Csak azért írom mert kevés szó esik róla, pedig azt kell mondanom az AI az egyik legjobb ha nem a legjobb a szimek között. Nagyon frankón testre lehet szabni egy adott versenyt, és tényleg rendkívül jó versenyezni a gépi ellenfelek ellen is. Szóval akit esetleg online felidegesítenek a kaszkadőrök, az szerintem tegyen vele egy próbát megéri.
-
zsalesz
aktív tag
Valaki, aki használ rezgő motorokat a pedálokon tudna segíteni?
Minden játékban (ACC, LMU, RR) frankón működik a pedálokra állított rezgés a Simhub-on keresztül, de valamiért itt az Iracing-ben nem az igazi. Persze érzek valamit, tehát a "reaktorok" működnek, viszont nem olyan jó a visszacsatolás mint az említett játékokban. Van erre valami külön beállítás esetleg? Vagy mit nézek be?
-
zsalesz
aktív tag
Azt meg tudná mondani valaki, hogy a Porsche cup minden évadban elérhető? Bocsánat ha túl laikus a kérdés, de még csak október óta ismerkedek az Iracing-el.
-
zsalesz
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok az Iracing világában és rögtön lenne is egy kérdésem hátha valaki tud segíteni.
Váltó kalibrálásnál, vagy seq vagy h váltó állítható be. Erre nincs valami megoldás, hogy külön presetbe legyenek és csak váltani kelljen közöttük? Vagy minden alkalommal az autó váltójának megfelelően újra kell kalibrálni?
De az is lehet én nem látom a fától az erdőt.
Ja és még valami. Van valami kifejezetten ajánlott autó amit érdemes az elsők között megvásárolni? Régebben több helyen olvastam a Renault Formula 3.5-öt.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Facebook és Messenger
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest