- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzik
senior tag
Na mivel nem tudhatjuk milyen valójában azért abban bízhatunk,hogy egyre közelebb kerül a szimuláció a valósághoz.
Általában ilyenkor a régi setupok mehetnek a kukába. Meg amúgy is nagyon sok minden múlik egy jó setupon.
Én már nem vagyok aktív iracingben,de megéltem egy pár ilyen nagyobb update-et,ahol gyökeresen változott az autó viselkedése,köszönhetően az új gumimodelleknek.
De szerintem induljunk ki abból,hogy minél inkább valósághűre akarják csinálni a programot,nem véletlenül áldoznak ennyi energiát a gumimodellbe. Csak hát ez egy végtelen történetnek tűnik,soha sem lesz olyan,hogy azt mondják: na készen van, ez ilyen a valóságban is.
Viszont jó pár versenyző használja a programot akik a valóságban is vezetnek ilyen autókat és szerintem nem véletlenül ezt a programot használják. -
sanzik
senior tag
Azokról a szorzókról elég annyit tudni,hogy időmérőn time trial-on és hivatalos versenyen van jelentősége.
Értelem szerűen minél kevesebb hibával kell vezetni. Ezekből számolja,hogy mennyire vagy biztonságos vezető és rangsorol. (SR) De paractice-on nincs jelentősége.A kormányt driverben 900 fokra állítani,játékban bekalibrálni ahogy kéri és akkor fog jól működni.
Automatikusan beállítja a játék az aktuális autóhoz tartozó kormány szöget,ezzel nem kell foglalkoznod utánna.
Tehát annyit fog használni a 900 fokból amennyit az az autó a valóságban is használ. -
sanzik
senior tag
Ha ezt a leírást elolvastad és van még kérdés akkor kérdezz nyugodtan,de ebből sok minden kiderül.
Versenyek mindig vannak,olyannal nem kell foglalkozni,hogy melyik szerverre menj mert 1-2 óránként indulnak folyamatosan futamok.
Neked csak jelentkezni kell valamelyik szériában futamra és be leszel rakva versenyre azok közé akik ugyan ebben az időpontban szeretnének versenyezni.
Persze nyilván itt is van olyan,hogy mikor vannak többen és mikor fordul elő az,hogy csak ketten álltok a rajtrácson... Inkább az esti órákban vannak a nagyobb futamok. -
sanzik
senior tag
szia!
Ha az iracing oldalon a neved mellett ráhúzod az egeret az MPR feliratra akkor mindig írja,hogy mi szükséges ahhoz,hogy feljebb lépj a licence-el. Általában x számú versenyen vagy time trial-on kell részt venned és az SR-nek egy bizonyos érték felett kell lenni.Mazdából válaszd azt amelyik gyorsabb az adott pályán,csak a váltó átételezésben van különbség.
Pályákból meg autókból csak azokat kell megvenni amelyik szériában szeretnél versenyezni. De a kezdő csomaggal is sokáig el lehet lenni,aztán apránként vásárolgat néha az ember,az talán nem annyira megterhelő.
Szokott lenni félárú éves előfizetés vagy a magyar ligán keresztül is lehet ilyen kedvezményt kapni. Ez a leggazdaságosabb ha hosszú távra gondolkozol. -
sanzik
senior tag
Természetesen ez sem tökéletes,de folyamatosan csiszolgatják
rF1-től és társaitól azért messze jobb szerintem.El lehet lenni a kezdőcsomaggal is sokáig,de ez egy drága hobbi,viszont nem kell egyszerre mindent megvenni ,szépen apránként csak azokat a pályákat és autókat ahol és amivel szeretnél versenyezni.
Előfizetést meg éveset érdemes 50%-os akcióval.
Szerintem a kipróbálás azt az 5 dollárt mindenképp megéri.... -
sanzik
senior tag
Akkor látom nem olvastad végig...
max a promo kódról nincs benne szó,de általában mindig van valami kezdő olcsó verzió vagy az iracers.hu-n keresztül esetleg van lehetőség kipróbálni
[ Szerkesztve ]
-
sanzik
senior tag
Iracing tájékoztató
Itt sok kérdésre megtalálod a választ. -
sanzik
senior tag
ott csak azt láthatod,hogy a legutolsó box kiállásnál mennyi volt a gumihőmérséklet
nincs real time gumi hőfok visszajelzés,mint ahogy az életben sem
viszont a garage menűben az autó beállításnál láthatod mennyi volt a gumi hőmérséklet,ha mondjuk fél perc burnout után kilépsz esc-el -
sanzik
senior tag
Igen,amit már megvettél az a tied marad.
Egy hátulütője van a dolognak,hogy ha nincs aktív előfizetésed akkor nem tudod használni,nem létezik offline mód...Kormánnyal kapcsolatban,nem tudom,hogy Fanatec most mennyire megbízható,régebben azért voltak gondok.
Logitech mellett szól a nagyon korrekt 2 éves garancia. Gyakorlatilag cserélik azonnal ha gáz van vele,nem szaroznak nagyon.
Viszont nálam a g27 pedál load cellásra van alakítva,ezzel azért nagyon másabb és szerintem iracinghez kell is ha komolyan akar vele foglalkozni az ember.[ Szerkesztve ]
-
sanzik
senior tag
-
sanzik
senior tag
Sziasztok!
Az iracers.hu ma délután ingyenes lehetőséget biztosít az iracing kipróbálásához!
részletek a [linken]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest