- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesTS
addikt
Zima Peti?
"Próbáltam én is többféle simet, de mindegyikbe megvolt ugyan az a különbség az elejéhez képest.
Az, hogy valami könnyebbnek vagy nehezebbnek érződik nem jelenti, hogy azért jobb vagy rosszabb a másiknál, lehet mi vagyunk gyengék"
Raceroom a kedvencem, liga versenyeken a középmezőnyben vagyok. Leaderboardon, ha ráfekszek, akkor 0.5 mp az elejétől. ACC-ben 2..4mp, iRacing meg van hogy több is. Érzem, hogy fizikában jelenleg az iRacing lenne a befutó (mondjuk az első pár kört feledném én is), de egyszerűen a vezetési stílusom, nem jó ezekhez. Sokat kellene alkalmazkodnom hozzá és gyakorolnom... -
pRoject22
őstag
"Wéber Gabi jó pár éve azt mondta iRnek semmi köze a valósághoz"
Mondott ő már sokmindent, ez egy bullshit volt tőle ha tényleg ezt mondta, jelenleg az iR adja komplett a legjobb éleményt, a szolgáltatás, hangok, FFB, natív beépített támogatások, mondjuk ami pénzt beszednek ez el is várható
"Szerintem is elég nehéz és érdekes a gumifizika"
Egyelőre csak a GTP kocsikra pakolták fel, nekem csak azokkal van bajom
"Próbáltam én is többféle simet, de mindegyikbe megvolt ugyan az a különbség az elejéhez képest."
Evidens"Az, hogy valami könnyebbnek vagy nehezebbnek érződik nem jelenti, hogy azért jobb vagy rosszabb a másiknál, lehet mi vagyunk gyengék"
Attól, hogy valaki leírja a nem tetszését azzal még nincs baj, normális dolog, nem szabad bégető és bólogató birkának sem lenni mert az meg a másik véglet
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzol Screenshot
- MotoGP & WSBK
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest