Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JulesTS

addikt

válasz zpeti2 #2888 üzenetére

Zima Peti?
    "Próbáltam én is többféle simet, de mindegyikbe megvolt ugyan az a különbség az elejéhez képest.
    Az, hogy valami könnyebbnek vagy nehezebbnek érződik nem jelenti, hogy azért jobb vagy rosszabb a másiknál, lehet mi vagyunk gyengék"
    Raceroom a kedvencem, liga versenyeken a középmezőnyben vagyok. Leaderboardon, ha ráfekszek, akkor 0.5 mp az elejétől. ACC-ben 2..4mp, iRacing meg van hogy több is. Érzem, hogy fizikában jelenleg az iRacing lenne a befutó (mondjuk az első pár kört feledném én is), de egyszerűen a vezetési stílusom, nem jó ezekhez. Sokat kellene alkalmazkodnom hozzá és gyakorolnom...

• pRoject22

őstag

válasz zpeti2 #2888 üzenetére

"Wéber Gabi jó pár éve azt mondta iRnek semmi köze a valósághoz"
    Mondott ő már sokmindent, ez egy bullshit volt tőle ha tényleg ezt mondta, jelenleg az iR adja komplett a legjobb éleményt, a szolgáltatás, hangok, FFB, natív beépített támogatások, mondjuk ami pénzt beszednek ez el is várható

"Szerintem is elég nehéz és érdekes a gumifizika"
    Egyelőre csak a GTP kocsikra pakolták fel, nekem csak azokkal van bajom

"Próbáltam én is többféle simet, de mindegyikbe megvolt ugyan az a különbség az elejéhez képest."
    Evidens

"Az, hogy valami könnyebbnek vagy nehezebbnek érződik nem jelenti, hogy azért jobb vagy rosszabb a másiknál, lehet mi vagyunk gyengék"
    Attól, hogy valaki leírja a nem tetszését azzal még nincs baj, normális dolog, nem szabad bégető és bólogató birkának sem lenni mert az meg a másik véglet :))

Új hozzászólás Aktív témák