Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uniden
csendes tag
Üdv!
1. sztem 1 ora alatt megvagy vele ha winpwn nal csinálod logouton találsz is rola egy cikket a héten irták
2. elvileg más töltök is jók de nem nagyon éri meg kockáztatni amint feljebb láthattad 30k ért javitják meg, Akkor már inkább áldozd rá szerintem azt a pénzt ha minden áron kell hláozati töltő, esetleg használt de eredeti apples töltöt vegyél.
3. szerintem nem gyanus én 40kért hozattam ismerőssel amerikábol ha használtan elakarnám adni nem tudom magyarországon hogy mennek az árak de kb annyiért el is adnám, már amennyibe megakarok tőle szabadulni vagy kell a pénz
4. olvasgass utána USB 2.0s portnak mekkora a töltési sebessége azt kihasználja
5. elvileg láttam már egy két helyen hogy tervezik a 2dik generácios touchot de semmi hivatalosat nem olvastam még rola szal sztem kamu és nem nagyon lesz a közel jövöbe... most ugyis sok pénz folyik be az app storebol nekik, de majd kiderülszerk: itt a cikk a winpwn-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Autós topik
- Marathon (2025)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest