Hirdetés
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
#hpq
aktív tag
Akkor nem drasztikus a helyzet. Végül is nem a gyári fülessel használnám úgyse, meg úgy is edzéshez kéne oda meg fölösleges ennél drágább lejátszót venni. Ebayon néztem én is még tényleg kell várni egy kicsit, mert most nincs a legjobb áron. Viszont találtam már nálunk is olyan üzletet ahol van 13ezerért.
-
#hpq
aktív tag
Valakinek van itt esetleg már az új 4.genes ipod shufflebol? Az leírhatná róla a véleményét, gondolok itt a hangjára leginkább stb.

-
#hpq
aktív tag
válasz
icecave
üzenetére
Ez előtt 2.genes ipod nano-m volt hát annak kegyetlen rossz hangja volt, utána meg Samsung YP-S3 (ezt kategóriában nagyon nem tudom hova tenni de, nem volt rossz). Most nézegettem az új ipodokat, nanora semmi képen nem dobnék ki most ennyit szerintem ez az ár nem annyira korrekt. Nagyon drágát meg nem szeretnék, mert mobilon hallgatok zenét mostanában ez pedig csak edzéshez kéne de, azért nem kéne, hogy valami hulladék hangja legyen. (Bár ennyiért tény hogy nem szabad sokat elvárni.)

-
#hpq
aktív tag
Heló!
Nemrég nézegettem a shufflet első ránézésre eléggé bejön. Viszont olyan kérdésem lenne, hogy sok szám esetén nem probléma a kijelző hiánya (nincs kavalkád stb). Hangzás terén megvan olyan jó mint egy nano? (van rendes mély hang nem recseg stb)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest