- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Ezen a linken le tudod ellenőrizni, hogy garis-e! Ha igen, akkor vidd el valamelyik hazai Apple képviselethez (iStyle, Almárium, XMS stb.), s ott garanciában (tehát ingyen) megjavítják, persze csak ha nem külső behatás eredményeként keletkezett a hiba!
-
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Bocs, azt nem vettem észre
. Amerikába elküldeni gariztatni, tényleg többe kerülne mint egy új. Posta költségre gondoltál már? Amúgy lehet, h lehet javítani, mert ma mindent lehet csak pénz kérdése. De szerintem az se olcsó mulatság. Utána kell járni, sajnos én még nem tudtam ilyet venni, mert Apple-k is azt csinálják, mint az MS. Gondolom ezzel mindent elárultam, nincs kedvem hosszasan szidni ezt a hozzáállást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Call of Duty: Black Ops 7
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- További aktív témák...
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Amerikába elküldeni gariztatni, tényleg többe kerülne mint egy új. Posta költségre gondoltál már? Amúgy lehet, h lehet javítani, mert ma mindent lehet csak pénz kérdése. De szerintem az se olcsó mulatság. Utána kell járni, sajnos én még nem tudtam ilyet venni, mert Apple-k is azt csinálják, mint az MS. Gondolom ezzel mindent elárultam, nincs kedvem hosszasan szidni ezt a hozzáállást.