- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsigaGyilkos
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Bocs, azt nem vettem észre
. Amerikába elküldeni gariztatni, tényleg többe kerülne mint egy új. Posta költségre gondoltál már? Amúgy lehet, h lehet javítani, mert ma mindent lehet csak pénz kérdése. De szerintem az se olcsó mulatság. Utána kell járni, sajnos én még nem tudtam ilyet venni, mert Apple-k is azt csinálják, mint az MS. Gondolom ezzel mindent elárultam, nincs kedvem hosszasan szidni ezt a hozzáállást. -
CsigaGyilkos
aktív tag
-
CsigaGyilkos
aktív tag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Hello!
Próbáltad már másik fülessel is? Próbáld ki másikkal. Ha azzal se jó akkor valószínű, h nem lehet javítani a shufflet, de lehet csak én nem tudok róla.
-
CsigaGyilkos
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Ipod shuffle-t és egy Sennheiser cx 680 fülest. Kérdésem az lenne, hogy ez a párosítás jó lenne? Igazából nem tudom, hogy most a shuffle-hoz melyik fülest lehet rádugni (természetesen úgyhogy működjön) és melyiket nem. Mert Alex szavaiból úgy vettem ki, hogy rá lehet dugni más fülest csak zsákbamacska... Szóval szerintetek menne a cx 680 al távirányitó nélkül? Egyébként hangminősége jó a shuffle-nek? A hozzá kapható távirányító azért nem szimpi, mert a drága fülesemnek a minőségét ne rontsa el. Ez így sajna nagyon zsákutca
!! Pedig tetszik a kis shuffle...
Valakinek ötlete vagy tapasztalata?előre is köszönöm a válaszokat! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Sorozatok
- Robogó, kismotor
- Last Epoch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HyperX Predator 2x8GB 3200mhz DDR4 ram CL 16 !!!! - RGB !!!!
- IdeaPad 3 15ARH05 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- i7-8700K / ASUS Z370-E / GTX 1080 Ti komplett gép
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Amerikába elküldeni gariztatni, tényleg többe kerülne mint egy új. Posta költségre gondoltál már? Amúgy lehet, h lehet javítani, mert ma mindent lehet csak pénz kérdése. De szerintem az se olcsó mulatság. Utána kell járni, sajnos én még nem tudtam ilyet venni, mert Apple-k is azt csinálják, mint az MS. Gondolom ezzel mindent elárultam, nincs kedvem hosszasan szidni ezt a hozzáállást.
. csak hát mertem reménykedni, hogy a nagyobb nevű gyártók füleseivel működik (meg ügye a cx 680 van távirányító) Külön venni hozzá meg +5000ft és még azt mondtad h recseg is. Tehát +5000ft és a minőséget meg bukom. Ez így nem tetszik annyira
!! Pedig tetszik a kis shuffle...