Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
A közeljövőben/karácsonyra szeretném meglepni magam egy normális zenelejátszóval, s túl sok hallottam az iCuccokról ahhoz, hogy használtan ne érjen meg nekem egyet beszerezni. A típusválasztáshoz kellene egy kis útmutatás.Zenehallgatásra használnám, videó nem érdekel, sem pedig a net, az iPod Touch tehát kiesik. Fontos lenne a hosszú akkuidő, és a szép hangzás is, bár elég botfülű vagyok, de azért mégis, ha már lúd...
A tárhely kérdésnél két irányba ágazik a dolog. Egyrészt sokat járok futni és biciklizni, ezért kellene egy kisebb modell. Elsődlegesen Shuffle-ra gondoltam, 4 giga körüli tárhellyel. A gond az, hogy fogalmam sincs, hogy melyik generációt éri meg megvenni.
Másrészt jó lenne egy nagyobb tárhelyű iPod is, amit buszon, vonaton használnék, az nem gond, ha már egy nagyobb dög van a zsebemben. Láttam jó árban Classicokat, 15 ezer körül lehet már kapni 30 gigásat, ami nekem bőven megfelel, tekintve azt, hogy 12 GB az össz zenei állományom. Szóval tizenezerért jó lenne egy Classic. Viszont ott van a Nano, amiben vannak szintén szép példányok, illetve valahol olvastam egy bizonyos iPod Miniről is, aminek elvileg a legszebb a hangzása. Lehet, hogy beszereznék egy hangszórós dokkolót is idővel, szóval azért nem árt, ha szépen szól.A legnagyobb kérdés számomra a generációk közötti különbség. Van akkora differencia az egyes "évjáratok" között, hogy megérje az újabbat venni (pl. sokkal jobb akkuidő, vagy gyorsabb léptetés a zenék között), vagy csak minimális a polírozás?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Avast! Antivirus topic
- Alkoholista nevelde
- Telekom mobilszolgáltatások
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Steam topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Trek
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- További aktív témák...
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan ! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest