- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
Üdv mindenkinek!
A közeljövőben/karácsonyra szeretném meglepni magam egy normális zenelejátszóval, s túl sok hallottam az iCuccokról ahhoz, hogy használtan ne érjen meg nekem egyet beszerezni. A típusválasztáshoz kellene egy kis útmutatás.Zenehallgatásra használnám, videó nem érdekel, sem pedig a net, az iPod Touch tehát kiesik. Fontos lenne a hosszú akkuidő, és a szép hangzás is, bár elég botfülű vagyok, de azért mégis, ha már lúd...
A tárhely kérdésnél két irányba ágazik a dolog. Egyrészt sokat járok futni és biciklizni, ezért kellene egy kisebb modell. Elsődlegesen Shuffle-ra gondoltam, 4 giga körüli tárhellyel. A gond az, hogy fogalmam sincs, hogy melyik generációt éri meg megvenni.
Másrészt jó lenne egy nagyobb tárhelyű iPod is, amit buszon, vonaton használnék, az nem gond, ha már egy nagyobb dög van a zsebemben. Láttam jó árban Classicokat, 15 ezer körül lehet már kapni 30 gigásat, ami nekem bőven megfelel, tekintve azt, hogy 12 GB az össz zenei állományom. Szóval tizenezerért jó lenne egy Classic. Viszont ott van a Nano, amiben vannak szintén szép példányok, illetve valahol olvastam egy bizonyos iPod Miniről is, aminek elvileg a legszebb a hangzása. Lehet, hogy beszereznék egy hangszórós dokkolót is idővel, szóval azért nem árt, ha szépen szól.A legnagyobb kérdés számomra a generációk közötti különbség. Van akkora differencia az egyes "évjáratok" között, hogy megérje az újabbat venni (pl. sokkal jobb akkuidő, vagy gyorsabb léptetés a zenék között), vagy csak minimális a polírozás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Távcső topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Suzuki topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest