- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Egyenlőre egy olyan megoldást alkalmaztam amivel az történik, hogy nem jelenik meg a szerkesztésnél a toolbar, viszont amikor visszalépünk a szerkesztésből a hirdetseinkhez akkor bal felül ott akész gomb amire ha rányomunk akkor kerülünk az alap állapotba, viszont sajnos ilyenkor nem jó za alsó toolbar mert már az alapállapotot mutatja. Valami miatt nem akar úgy működni ahogy én akarom, lehet csak figyelmetlenség, de egy ideje próbálom megoldani de nem akar sikerülni.
-
Kommy
veterán
Még egy kérdés lenne azokhoz akik használják a beta-t hogy nem e jelentkezik az a hiba ha a hirdetést szerkesztjük akkor a toolbar megmarad allul. Tehát megnyomjuk a bal alsó szerkesztés gombot kijelölünk egy hirdetést majd az alsó középső (szerkesztés) gombra rányomnuk akkor a hirdetésnél is látható a szerkesztés és a mindet uppold gomb a toolbarral együtt.
-
Jó ötlet, mivel részemről is mindenkit arra biztatok, hogy aki 3G-t akar venni, csak 3-as OS-el tegye, vagy valahogy downgradelje, ha élvezni is akarja a használatot.
Viszont még egy dolog. Ha szerkesztem a hirdetéseket, és törölni akarom, akkor a törlés gomb-ra rányomva szerintem legyen megkérdezve, hogy biztos törölni akarja? Mert pont most jártam úgy, hogy több hirdetést akartam törölni, de rosszat jelöltem ki (persze időben rájöttem), ha rányomok a törlés gombra, egyből törlődik és megszívtam volna. -
-
Azt odaadtad? Akkor csinálhatok más színt/színeket valamikor. Most hétvégén nagyon kell tolnom a meót, de jövő héten megint kitalálhatok valami grafikai dolgot.
Arra gondoltam, valami töltősávot ki kell találni a hirdetéseknél, mert ha terheltek a szerverek nagyon, akkor hajlamos vagy 5-ször is rányomni ösztönből a felfelé nyílra, mert nem tudod, hogy akkor most tényleg rányomtál és dolgozik, vagy nem csinál semmit. -
Ha rányomok a szerkesztésre, ah hirdetéseknél bal oldalt van egy karika, amibe ugye belebökve piros pipa lesz ott (gyk. így jelölöm ki őket). Viszont a sötétebb háttérnél nem látszik a karika (persze, tudom, hogy ott van, és a "helyére" bökve ki lehet jelölni, csak zavaró, hogy ugyanolyan a színe, mint a hirdetés háttérnek, és ezért nem látszik.
-
Kommy
veterán
Még egy kis változás, hogy ahol a webet böngészed ott lehetőség van visszalépni az előző oldalakra, vagy akár előre ezt egy toolbar segítségéveel oldaottam, meg.
Az eredeti ötletem az lett volna, hogy gesztusok segítségével lehessen az előre és a vissza lépés csak akkor a gesztus az a két ujjas swipe lett volna), nem futhatna 3-as rendszeren így maradt a gombos megoldás, meg úgy annyival több hely lenne a képernyőn.
-
Kommy
veterán
Itt a link a program letöltéséhez
-
Damage
senior tag
Nagyon ígéretesnek tűnik!
Félek, hogy az App Store le se fogja sz@rni, hiszen a célközösség számára iszonyatosan elenyésző
Egyetlen országnak a "kicsiny hányada" lenne csak érintett, de az iPhone-t használó PH!-s felhasználóknak is csak egy része használná a progit.
Nem fogják engedélyezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Steam Deck
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Autós kamerák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest