- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bigdady #26368 üzenetére
Igen írd felül de ne nyomj syncet hanem tölts le egy valamilyen ingyenes appot hogy legyen App füled a baloldali listában. Utána zárd be az iTunest, jelöld ki az összes fájlt a Mobile Applications mappában, jobb egér kivágás, helyezd át az Automatically Add to iTunes nevű mappába őket (ha nincs ilyen csinálj egyet), utána nyisd meg újra az iTunest, ekkor berakosgatja az appjaidat a helyére. Ha ezzel végzett helyezd vissza a fájlokat a Mobile Applications mappába, rend a lelke mindennek. Végül Ittakary módszerével nyomj egy syncet de abban a pillanatban szakítsd is meg a csík melletti kis x-el. Asszem ennyi, én így szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged