Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
JarrekStar #19203 üzenetére
még várj a nexus-al. (szerintem)
1) kicsit menjen lejjebb az ára
2) készüljön hozzá javítás (tekintve, hogy a 2.1-es android igen csak fiatal még, illetve maga a készülék is tartogathat még teszteletlen meglepetéseket)
3) a kijelző méret miatt a szoftverek egy része nem fut jól rajta, más része pedig nem optimalizáltan használja ki azt
4) hát ha megjelenik valami hasonló paraméterű készülék, más formavilággal (szubjektív)(én kb. 2 hete váltottam HERO-ról 3GS-re. no nem azért, mert az iPhone "jobb", hanem mert érdekelt. részletek itt.)
-
Ulkesh
őstag
válasz
Ez így igaz. Viszont most, hogy egyre több készülék jelenik meg Android alapokon ez változni fog. Még egy év és Androidra is lesznek olyan minőségű alkalmazások, mint most iPhone-ra.
(Persze kérdés, hogy mit alkot az Apple az OS4.0-val és új iPhone-al, hogy mekkora lemaradást kell megint behozni a többi gyártónak)
---
Egy kollégám mondta ma, hogy a Nokia, HTC, Samsung, LG egymással versenyez a piacon, az Apple az iPhone-al nem, ők csak a célt tűzik ki
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
szerintem ez az idő múlásával egyre kevésbé igaz. mindenesetre ha eladod a 3GS-t lesz rá érdeklődő