- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
dat
senior tag
Nézd, azzal van bajon, hogy nem korrekt dolog az ügyfelekkel szemben az, ha egy darabszámos kedvezményes csomagot csinálok (400 perc, 200sms), aztán a hónap közepén nem tudok információt adni arról, mennyi kedvezménye van az ügyfélnek. Meg lehet csinálni így is, persze, csak nem korrekt, nem egy olyan színvonal, amit elvárnának az ügyfelek.
360 forintot kérni 1-1 lekérdezésért lehetséges(kérhetnének 500 000 forintot is, ő dolguk), de úgy érzem nem tisztességes. Ha én elvállalom, hogy összeszedem nálad a faleveleket 500 Ft-ért négyzetméterenként, majd ha odajössz hozzám a nap közepén, megkérdezed hogy állok, majd közlöm, hogy "nem tudom megmondani, csak a munka végén". Vagy azt mondom, "249Ft+ÁFA"-ért megmondom, de csak nagyjából. Elvégre nekem munkába telik megbecsülni épp hol járok. Megtehetem, de nem korrekt.
Lekérdezésekért pénzt kérni nem csak hogy lehetséges, de szükséges is, elvégre ha ingyen lenne, boldog boldogtalan folyton az egyenlegét kérdezhetné (még akár DOS- olni is lehetne a rendszert), a mérték azonban nem mindegy. 360Ft egy egy hívásrészletezésért elég sok.
Az SMS-ár azért érdekel(ne), mert a 200db csak hálózaton belülre vonatkozik.
Aktív témák
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest