- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
BossBoss
őstag
válasz
gr.bence #50659 üzenetére
Pár napja tettem fel én is a 4.3.2-t. Az akksi nálam sokat javult a 4.3.1-z képes. Nekem még 4.1-n volt ilyen hibám, hogy este 100%-ról reggelere lemerült
Aztán töröltem az elöző nap feltett a appot és lám megjavult. De már bánom ,hogy nem jegyeztem melyik is volt. Jah és nem cidyás app volt... Talán valami ilyesmi hiba lehet.
MÁS:
2 nap gyári használat után az akksi rendben. Gondoltam mehet a JB. Jelentem 2 napja nagyon szépen fut minden, semmi akadás, fagyás vagy egyéb furcsa jelenség. A laggolások is megszűntek. Nekem így 4.3.2 sokkal jobban bejön.Gördülékenyebb lett a rendszer.Az előző iOS-al csak szenvedtem.Már úgy voltam vele, hogy megy vissza a 4.1, de talán most minden oké.Majd még a napokban kiderül lesz-e valami gáz.
Amúgy 3GS-ről van szó! -
Importőr
csendes tag
válasz
gr.bence #47898 üzenetére
Nekem 3Gs van, nem tudom milyenek vannak a 4-hez de gondolom hasonlóak.
A tokválasztás nem más, mint egy remek teszt a kompromisszumkészségedre.
Olyan tok nincs ami tökéletes, aki ezt mondja hazudik.Az iPhone-nál mindig központi kérdés volt a külső, ezért sajnos, sok külsőséges embernek van ilyen készüléke...
Az összes generációról elmondható, hogy úgy ahogy van jól néz ki. Ha tokban tartod,
akkor ez a tulajdonsága elvész.Nálam nem volt szempont az, hogy lássák a kezemben az iPhone-t, én azért vettem
tokot, mert meg akarom védeni, hiszen egy karcmentes telfont, jóval jobb áron és hamarabb
tudok majd eladni, amikor kijön az újabb modell.
Nekem nem lényeg, hogy lássam a telefont, mert nekem az számít ami benne van.TEHÁT egy jó vastag gumitok a nyerő, (hangsúlyozom, hogy nálam) az összes többi tok,
csak félig szól a védelemről és inkább a kinézetről...Amit linkeltetek, azok közül az én preferenciáimnak egyik se felel meg
-
hemaka
nagyúr
válasz
gr.bence #47898 üzenetére
Nekem az iskin solo-t ajánlották, és tényleg korrekt szilikon tok.
Pink Floyd: A router neve(SSID) tartalmaz ékezetet?
-
Importőr
csendes tag
válasz
gr.bence #47865 üzenetére
észrevétel: nyomi
Én gumitokot használok, akárcsak az összes ismerős, rengeteg előnye van, pl.:
autóban ha megnézel valamit fogod és a műszerfalra teszed a telefont és a gumi révén
nem csúszkál fékezésnél, hanem szépen odatapad, persze ez műszerfal függő.Aztán, ha leejtenéd véletlenül, akkor a gumitok elnyeli az energiát, persze ésszerű határokon belül.
A műanyag tok megkarcolódik és idővel elcsúnyul.
A gumitoknak nagyon jó a fogása.
Ja és majd elfelejtettem, qrv* drága, feleennyiért is kapsz jó gumitokot.
Remélem segített, nagyjából ezek jutottak most eszembe.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest