Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
FecoGee
őstag
Sajnálom a Fring és a Skype összezördülését
-
FecoGee
őstag
A nap kérdése:
iPhone iPod része meg tudja mondani, hogy összesen hány percet játszott le? Usage statisztikája nincs?
[ Szerkesztve ]
-
FecoGee
őstag
Kijött a Fring iOS4-es verziója, végre multitasking támogatással.
-
FecoGee
őstag
válasz
dbalazs80 #31369 üzenetére
Szia,
amiről én tudok, aztán majd max. kijavítanak
:
Létezik-e olyan alkalmazás, ami az SMS-eket mappákba tudja rendezni? -> nincs
Létezik olyan alkalmazás, ami fogadott/nem fogadott/tárcsázott híváslistát képes készíteni? -> nincs
Létre lehet hozni hívócsoportokat valamilyen módon? -> nem
Van arra megoldás, hogy hívást ne csak a ki/bekapcsológomb dupla lenyomásával tudjam elutasítani? -> nincs. -
FecoGee
őstag
Tényleg király az új youtube
. Nem sokat használtam eddig, valszeg ezután sem fogom, de tetszik a jobb minőség.
-
FecoGee
őstag
válasz
adnoctum18 #31226 üzenetére
Én megpróbálnám kikapcsolni a zenék szinkronizálását.
-
FecoGee
őstag
-
FecoGee
őstag
Tegnap este 41%-n tettem le este az iPhone-t, reggelre 28%-n volt. Wifi, 3G kikapcsolva. Ez nagyon sok ahhoz képest, hogy 3-5%-t szokott esni egy éjszaka alatt. Elég rapszodikus az akkutöltöttség kijelzés ezek szerint...
-
FecoGee
őstag
Nekem annyi vele a gond hogy nem záródik rá a teteje mert van a telefonon szilikontok, és az sajnos vastagít rajta annyit hogy a mágnes már ne húzza le a tetejét. Tok nélkül tökéletesen passzol rá. Nem dudorodik ki. Győrben vettem 3500 HUF-ért.
Volt egy másik K-OK táskám is, az jobb volt, picit vastagabb volt és így szilikontokkal együtt is lezárt a teteje. De annak az öves csiptetője elszakadt.Syl: igen, én is hiányolom, biztosan dolgozik rajta a Google.
-
FecoGee
őstag
válasz
rolcsibácsi #31129 üzenetére
Ja persze, csak 4.0-tól megy. Ezt elfelejtettem mondani
-
FecoGee
őstag
válasz
Doresz #31124 üzenetére
Mail Accounts-nál Gmail alatt bekapcsolom a Notes-t is. Szépséghiba, hogy Gmail-ben nem tudod szerkeszteni a feljegyzéseket, csak iPhone-n.
U.I. iTunes-ban nem tudod kijelölni a Gmailt, csak Outlook-t. Viszont ha telefonon beállítod, hogy a jegyzeteket gmail-lel szinkronizálja, Outlook-ba semmit nem fog menteni term.
[ Szerkesztve ]
-
FecoGee
őstag
Aki minden védelem nélkül hordja a telefonját attól kérdezném hogy a króm szegély mennyire karcálló?
-
FecoGee
őstag
Használ valaki ilyet az iPhone-jára?
-
FecoGee
őstag
válasz
FecoGee #31097 üzenetére
Gmail-lel az a gáz hogy ha küldesz levelet, a levél címzettjét berakja a kontaktok közé és azt leszinkronizálja iPhone-ra is. Láttam gmail blog-ban hogy ki lehet kapcsolni hogy automatikusan ne adja hozzá a kontaktokhoz ha valakinek küldesz levelet, de én nem találtam ezt az opciót. Rájöttem, hogy legjobban úgy járok, ha Windows Címjegyzékkel szinkronizálok, azt már tudom dropboxba menteni, és így nem veszhet el semmim.
Én az alábbiak szerint mentek tehát
Contacts - Windows Address Book
Calendars - Sync with Google Calendar
Notes - Sync with GmailFelpattintható hátlapról vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
FecoGee
őstag
Na összehoztam Google Calendarral az iPhone-t, sokkal jobb, mint Outlook-kal szinkronizálni. Így tuti nem veszik el semmi
. Gmail Contacts-ba bekerültek az iPhone kontaktok, Notes-ok szintén Gmailben. Én preferálom az Outlook-kal szemben.
-
FecoGee
őstag
Most már jó, töröltem az összeset és újra ráraktam, így már megy.
-
FecoGee
őstag
Sziasztok,
tettem több csengőhangot az iPhone-ra, de custom ringtones-nál csak 3 jelenik meg. Ugye nem csak ennyit tud egyszerre kezelni?
Van valakinek tapasztalata a hátlapra pattintható műanyag hátlapvédőkkel? 1-2 ezer Ft-ért lehet őket kapni több színben. Passzolnak rá rendesen? Nem csúszik ki belőle a teló? Nem hagy nyomot az iPhone hátlapján?
-
FecoGee
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha pl. Message-nél belemegyek egy üzenetbe, rákattintok az író sávra akkor felugrik a billentyűzet. De hogy tudom eltüntetni? Csak úgy ha visszalépek a Message-sbe? Köszi!
-
FecoGee
őstag
Nekem is jobban bírja az iOS4-gyel, észrevehetően.
Én Aranykártyás vagyok, mondta a srác hogy kellene előleg... Visszajött a raktárból, majd közölte, hogy mégsem kell... Mondom akkor jó. -
FecoGee
őstag
válasz
manchester85 #30877 üzenetére
59.990-re tippelem én is a 16 GB-s 3GS-t (20-nál többet nem hiszem hogy engednek). iPhone 4? Jó kérdés... Még akár 100 felett is indulhat (bármi megtörténhet)...
-
FecoGee
őstag
válasz
manchester85 #30870 üzenetére
Én is osztom a véleményt hogy a HD videok miatt a 64 GB-s is elférne, őszintén szólva meg is lepődtem a keynote-n hogy nem került bejelentésre. Egyelőre nekem is elég pár giga, de hetente jópár száz MB kerül rá zenéből... Majd meglátjuk.
Nekem egyébként nem tetszik az iPhone 4 design, 3GS + retina display lenne nagyon király
Aki még nem látta volna:
[link]Csak nem értem hogy meg 3G(S)-sel a FaceTime
[ Szerkesztve ]
-
FecoGee
őstag
válasz
manchester85 #30868 üzenetére
Erről teljesen lemaradtam
a 8 GB karcsú....
-
FecoGee
őstag
válasz
manchester85 #30865 üzenetére
8 GB-s? Nem is tudtam hogy árul a T-Mobile 8 GB-sat.
[ Szerkesztve ]
-
FecoGee
őstag
Időről időre felmerül, hogy mennyivel csökken a 3GS ára... Szerintem lehetetlen megjósolni. Kiderül nemsokára
-
FecoGee
őstag
Mióta kikapcsoltam a 3G-t nagyon jól pirít.
Usage 2 hours 21 minutes
Standby 17 hours 24 minutesakksi 66%-n
wifi off.
-
-
FecoGee
őstag
"Májusban 16 ezerrel nőtt, s elérte az 1 milliót a mobilinternet-előfizetések száma - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) hétfőn az MTI-vel.
A közlemény szerint a teljes előfizetői táboron belül az aktív, a mobilinternet-szolgáltatást az utolsó három hónapban igénybe vevő ügyfelek száma 773 ezerről 786 ezerre emelkedett.
A három mobilszolgáltató együttműködésén alapuló gyorsjelentés szerint az előfizetők az áprilisi 1 millió 131 ezer után májusban 1 millió 148 ezer gigabyte adatot töltöttek le és fel, így a felhasználók átlagos adatforgalma nem változott: az egy aktív ügyfélre jutó átlagos forgalom májusban 1,46 gigabyte maradt."
1,46GB/fő... Komoly
-
FecoGee
őstag
iPhone 3GS, 3G kikapcsolva, üzemidő az alábbi (1 töltéssel, tehát nem volt PC-re dugva)
-
FecoGee
őstag
Lehet tudni, hogy mikor érkezik a 4.0.1
?
-
FecoGee
őstag
Ezzel a progival gyorsan szerkeszthetőek az ID3 tagek, iTunes-hoz kiváló. Artwork-t is jól kezeli.
-
FecoGee
őstag
Már írták mások is, de fényképezésnél marha gyorsan fotóz, nem kell közel sem annyit várni mint 3.1.3-n. Kikapcsolt wifi és 3G mellett 10 perc beszélgetés, valamint összesen:
Usage 1 hour 54 min
Standby 11 hours 55 min82% az akksim
-
FecoGee
őstag
Nekem sem sikerült leárnyékolni a 3GS-m.
Meg kell rá venni azt a tokot amit a keynote-n is reklámoztak, és akkor nem érintkezik a kezed az antennával
Meg van oldva a probléma
-
FecoGee
őstag
válasz
megema #30214 üzenetére
Nekem ilyen szilikontokom van:
ez is lefedi a króm részt. Picit kinyúlt már, de a funkcióját ellátja. Viszont mivel az övre csiptethető oldaltáskát úgy tervezték, hogy pontosan az iPhone mérete legyen, szilikontokkal együtt már néha küzdeni kell vele, hogy belemenjen szépen (belemegy, csak elcsúszik a gumitok).
-
FecoGee
őstag
válasz
adnoctum18 #30079 üzenetére
Status bar = szolgáltató, óra sávja a kijelző felső részén? Mert ha igen, ott nem volt 3.1.3-ban sem némítást jelző ikon, csak a képernyő közepén egy áthúzott csengő mikor a gombot kapcsoltad. Én hiányoltam is ezt a funkciót.
-
FecoGee
őstag
Hiába ad az iOS4 multitaskingot, ha a programozók még nem építették bele a programjaikba. Ez két oldalú dolog. Az más kérdés, hogy bőven volt rá idő, hogy megcsinálják, hiszen ott voltak a béták, lehetett tesztelni.
tikshow:
nekem kikapcsolt wifim bekapcsolt 3G van.
[ Szerkesztve ]
-
FecoGee
őstag
Iphone 3GS no jb, iOS4: tovább bírja az akku, reggelre 6-7%-t szokott merülni, most mindössze 3-4-t. Néha beakad, de aztán görgetem és helyrejön.
-
FecoGee
őstag
Tudtok ajánlani olyan táskát iPhone-hoz, amit övre tudok csiptetni? Vettem egy K-OK-t, 2 hónapig bírta a csiptetője
-
FecoGee
őstag
Mit érdemes menteni iTunes mappából kézzel? Gondolok itt a Winfosh újratelepítésére. MobileSync\Backup elég, és azt utána kézzel visszamásolni? B ár gondolom friss windows-nál leszinkronizálja ismét a névjegyeket stb.
-
FecoGee
őstag
válasz
Paarthurnax #29689 üzenetére
Komoly...
No problems so far: installed without a hitch and running just as fast (if not faster)
17436 (38.6%) -
FecoGee
őstag
pdf-et csak iTunes-ból lehet az iBooks-ba beletenni? Dropbox és ilyesmi nem játszik?
-
FecoGee
őstag
válasz
Paarthurnax #29684 üzenetére
Nekem is gond nélkül felment, jb nélküli volt a telefon.
-
FecoGee
őstag
2 óra után leküzdötte magát az iOS4.0. Telepítés viszont csak 20 perc volt. Adat nem veszett el. Gyorsabbnak érzem a 3.1.3-nál. Naptárban végre látom a contactok születésnapjait. Multitaskingot szokni kell. Wifi és 3G is megy. Fring-ből várom az iOS4-es verziót. Mappák királyak. Effektek jók. Eddig tetszik.
-
FecoGee
őstag
Már a szerverhez sem kapcsolódik az iTunes...
-
FecoGee
őstag
Megállt az iTunes, megdöglött az Apple.com...
-
FecoGee
őstag
4-5 óra között ingadozik... Felejtős mára
-
FecoGee
őstag
válasz
balazs0102 #29551 üzenetére
Az oké de marha lassan jön... 1 perc alatt tölt le 1 megát kb.
Netem 8 Mbites
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Autós topik
- iPhone topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Lakáshitel, lakásvásárlás