Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
MNBT
tag
Sziasztok,
Mai naptól iPhone 12 Pro tulaj lettem, és mivel használtan vettem a készüléket így az oldalán a rozsdamentes acélon némi karcok találhatóak. Mivel Silver készülékről van szó ezért tudom hogy a polírozása a keretnek könnyebb mint a grafit vagy a kéknek.
Korábban iPhone X-em volt szintén silver kiadásban, és annak a karcait egy ún. Nevr Dull polírozóval tudtam felpolírozni és tökéletesen végezte a dolgát!
Ugyan ezzel az anyaggal nekifogtam a 12 Pro-nak, viszont a polírozás után meglepve néztem hogy polírozással megegyező csíkok jöttek létre Létezik hogy az a polírozó anyag erre a rozsdamentes acélre nem lenne jó?
Ha esetleg van ajánlásotok mivel érdemes polírozni azt megköszönöm -
MNBT
tag
válasz BigBlackDog #269496 üzenetére
Köszi! Van javaslat, hogy milyen pasztával próbáljam meg?
-
MNBT
tag
Sziasztok,
Van egy iPhone 13 Pro telefonom, amin ma vettem észre hogy a selfie kamerával készített képeken/videókon piros pöttyök jelennek meg. Ahogy nézem valami a szenzorral történhetett mert eddig nem vettem észre de képek alapján kb január óta jelentek meg a pöttyök.
A kérdésem az hogy mivel Apple gari már nincs rá, viszont Telekom még van, ezt megéri visszavinni hozzájuk hátha javítják?
Fehér papíron próbáltam szemléltetni a hibát, és eléggé szembetűnő sajnos
-
MNBT
tag
Sziasztok,
Adott egy iPhone 13 Pro készülék, és mellé egy Airpods Pro 2. Az a problémám vele az utóbbi 2 hétben, hogy amikor zenét hallgatok rajta, mondjuk az edzőteremben, akkor random fogja magát a Bluetooth a telefonon és ledobja az Airpods-ot, és eljátsza ezt jópárszor, és olyat is szokott csinálni hogy azt írja ki a Bluetooth mellé hogy "Unavailable" majd visszakapcsolja magát, de egy végtelen ciklusba kerül a Bluetooth hogy elérhetetlen, bekapcsol, kikapcsol.
Hard resetet nyomtam a telefonra, de ez sem oldja meg mindig ezt a hibát.
iOS a 17.5 van rajta, és ahogy írtam 2 hete csinálja ezt a telefonom, és feltételezem ez szoftveres hiba lenne.Valaki másnál nem művel ilyet a Bluetooth?
-
MNBT
tag
Sziasztok,
Van egy iPhone 15 Pro telefonom amelyet múlthéten vásároltam, és múlthéten hétvégén amikor még 3. napja volt meg egy buliban videóztam vele egy kicsit. Nos hát a buliban értelemszerűen mindenféle fénytechnikai elem volt, köztük lézer is.
A minap vettem észre világosabb fotóknál, hogy keletkezett két kis piros pötty (beégés?) a képeken amelyet feltételezem a lézer okozott a szenzornak és ez elég bosszantó....
Kérdésem lenne, hogy ezt garanciálisan vajon javítják, vagy elhajtanak vele a fenébe, hogy nem rendeltetésszerű használat miatt keletkezett a szenzorhiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest