Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Ragnar95 #33127 üzenetére
értem.
az a helyzet,hogy facebookon keresztül tartja a kapcsolatot a hozzátartozóival,akik meg Észak Amcsiban élnek,ezért lenne fontos neki.
de ha innen nem tudok segíteni,hát akkor kénytelen lesz ott Argentínában keresni egy hozzáértő boltot,vagy nem tudom mit.csak ezt a Restore-t meg én nem merem neki ajánlani,mármint miattam ne törölje le a komplett telefonját,szóval érititek
igen,ezt is olvastam,hogy lehet így nem fog érni sokat a komplett törlés.
egyébként előttem lenne,tuti eligazodnék rajta,de hát ez így nekem se egyszerű feladat...
írok ide,aztán neki,ő megint nekem
-
myckey
veterán
valaki esetleg a 33110-es segély kérésre?
nem akarok pofátlan lenni,de tényleg fontos lenne neki,nem 10 éves kisgyerekről van szó,aki faszbukon szórakozik egész napelőzménye a 33092
még egyszer köszönöm
-
myckey
veterán
na újra én vagyok.
nem jött be neki se a cache törlés,se a facebook alkalmazás,utóbbi lefagy.....
csak böngészőből szeretné indítani.egyébként letöltettem vele a Chrome-ot
és valami felülírja.....rendre valami searchmobile jelenik meg neki,nem a chrome,mint böngésző,egyébként ez a searc akármi volt neki az alap keresője/böngészője isugye a probléma továbbra is az,hogy csak a faszbuk nem jelenik meg neki rendesen,fehér az a rész,ahol a Fésznek kellene lennie
bocs ha amatőr dolog,de jelenleg 2 kontinens távolság van köztünk,nekem pedig nincs ilyen Iphone4S készülékem.
előttem lenne,tuti jobban vágnám,de így teljesen rá vagyok hagyatkozva,ő meg nem feltétlen zseni ebben a technikai világban.......... -
myckey
veterán
Szervusztok!
Egy kedves ismerősömnek bedöglött a Facebook az Iphone4S készülékén.
Azt mondja,hogy a böngészőben a facebook ott szerepel,de ha behozza,az egész képernyője fehér,nem lát semmit az oldalból.(tehát az internetes keresője az megvan,csak az a terület fehéredik el,amin a facebook jelenne meg)
Másra tudja használni,csak ez a lap nem jön be neki.Miket lehet ilyen esetben tenni?
Nekem nincs ilyen készülékem,és a távolság is hatalmas közte és közöttem,szóval ha lehet,ilyen szájbarágós módon kérném a HelpetIgen fontos lenne.
Köszönöm előre is a segítséget. -
myckey
veterán
Szervusztok!
segítségeteket szeretném kérni.
Haveromnak van egy Iphone-4S "gépe"na már most nem tud vele konkrét szöveget kijelölni.
ugye egérrel kijelölök egy adott részt,jobb klikk,másolás,majd megint jobb és beillesztés.
ezt a folyamatot,hogyan lehet egy ilyen készülékbe kivitelezni?
gondolom,hogy nem lehet nagy ördöngősség,de nekem nincs ilyen mahinám,ezért fordulok hozzátok.
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest