Hirdetés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bolondok napi videóban leplezte le a OnePlus a 13T-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomio
tag
válasz
r3dsnake #105167 üzenetére
Ez azt is jelenti, hogy amíg androidon Viberen kapok egy képet, az ott van a Galériában is a Viber nevű képkönyvtárban. Addig iOS-en ezt csak Viberen belül látom?!? A kép az _enyém_ és nem tudom csak alkalmazáson keresztül kezelni???
iTunes nélkül nincs is élet? Ha nem teszem föl, akkor nem tudok normálisan fájlt feltenni a telóra?
Ha BT-n kapok valamit, az hova kerül: "Publikus könyvtárba"?Kicsit ijesztő elsőre.
-
tomio
tag
válasz
Ragnar95 #105166 üzenetére
Értem.
Az androidom se rootolt. Mégis egész jól látom a fájlrendszert. Mármint amennyire kell.
Itt tudom, hogy jól be leszek zárva, de majd meglátom zavaró-e ez. Nem bizgerálni, használni akarom, de azért jó ha van lehetőségem _saját_adatot kinyerni ha szükségem van rá.
-
tomio
tag
Sziasztok!
Ha andriodról (4.0.4) térek át egy egy iPhone5-re (első iPhone
) akkor mik a kezdő lépések?
Legfőképpen a Viber érdekel? Onnan át tudom vinni a beszélgetéseket? Ha vissza akarok nézni egy 3 héttel ezelőtti témát, mert most lett aktuális akkor megy az, hogy visszamásolom az e-mailre elküldött zip-et? Mert ugye Viberben van: Üzenetnapló elküldése e-mailben. De van lehetőség iPhone-on ezt a fájlt szabadon bemásolni a megfelelő könyvtárba?(Mondjuk az párszáz kbyte, míg a megfelelő könyvtárban van egy többmegás zip)
Továbbá egyáltalán az új telepítéskor kapott kód, az új aktiválás lehetővé teszi-e, hogy azonos SIM/telefonszám mellett ott folytassam ahol abbahagytam ugyanazon partnerekkel?SIM->nanoSIM Telekomnál egyszerű így 2015-ben?
Utóbbi időben önálló készülék híján a telefonom a diktafonom (Tape-a-Talk), iPhone appot tud vki ajánlani?
Hasznosabb OFF-LINE appok is kellenének: fájl-kezelő, offline-térkép...
Egyéb iPhone-újonc tudnivalókat is szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, XX04, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, XX03, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS ÚJ RTX 4070 / 4070 Super / 5070 / 5070 Ti / 5090 1,3M készletről
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest