Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Bluetooth-headsetekről általában
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Rhino82 #292676 üzenetére
Szia. Én S22-esről váltottam. A sebesség a kettő között észrevehető, de...! Az S22-esben Exynos chip volt, ami miatt több probléma is adódott azzal a készülékkel, plusz makró mód nem volt. Az S23-asban viszont Snapdragon van, ráadásul kicsit módosított változata. Abban már nem jelentkezik sem a belassulás, sem a gyenge térerő probléma, és igen gyors is. Az akksi ideje is sokat javult, makró mód továbbra is kaki. Tehát ha neked csak ezek a problémáid voltak/vannak a Samsunggal, akkor nem éri meg váltani.
-
bbendre
őstag
válasz
Rhino82 #292676 üzenetére
Szia, én váltottam. Igaz Pro Max-ra, de már nem tudnám elképzelni, hogy visszamennék Samsungra. Nagyon elégedett vagyok az iPhone-al. A feleségem is átállt, de neki kb mindegy, hogy milyen a telefon.
Az OS-en sokan "elvéreznek". Ha egy stabil telefon kell akkor nyugodtan válts.
Ha szeretsz 100 dolgot beállítani. AOD-t használni. Testreszabni valami minden nap (pl edge lighting vagy a beúszó értesítések) akkor fontold meg a Pro-t is
Új hozzászólás Aktív témák
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ASUS 18W USB ADAPTER
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest