Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
Sgr_A #283583 üzenetére
Azt nem tudom kérdés volt-e a méret, lehet átsiklottam felette. Most az, hogy kicsit kevesebb az akku, de cserébe 3 kamera, jobb szenzorok, oled kijelző, mostani generációs design. Nekem no brainer lenne. Na mindegy
Egyébként amióta van "plus" vagy "Max", nekem csak olyanom volt, nem tudnék használni már kisebbet.
A sajátom 14PM, de most van nálam egy 13 mini is teszt miatt. Hát, nekem ez tényleg olyan érzés, hogy csak telefonálás, meg ha muszáj meg lehessen nézni valamit neten. Persze tökre értem, hogy valakinek pont ez az ideális felhasználás, nem bárki megbántása miatt mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Itt a harmadik Steel Legend szériás AMD Radeon VGA az ASRocktól
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest