- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
CharlieDrop #87776 üzenetére
Van az újra (5/5s) is, amiből a feketét érdemes keresni, azon nem látszik a zsírosodás.
Hétvégén sikerült egy Tecsóban az olcsósított polcon 990-ért találni valódi bőr kihúzós tokot az asszony i5s-éhez. -
Kbali
nagyúr
válasz
CharlieDrop #87771 üzenetére
spigenből is van ezerféle, nem csak egy. Ha egészen vékonyat szeretnél, akkor esetleg ozaki, vireo (bár ezekben meg mi véd?).
-
Kbali
nagyúr
válasz
Totheground #85541 üzenetére
Én az általad megfogalmazott egyáltalán nincs célzás és a célzott réteg közötti különbséget kívántam csak árnyalni.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Totheground #85528 üzenetére
A TV reklám is célzott, hiszen pontosan a nézők korosztályához, érdeklődéséhez (éppen milyen műsor közben megy le a spot) vásárolják a hirdetők a reklámidőt. Hiszen te azt a műsort nézed, ami érdekel (pl.. autós magazin közben autó, sör, műszaki cikk, kaja reklám van, "nőies" 0).
-
Kbali
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #82953 üzenetére
te fizeted be az eredeti tulaj helyett az aktuális telefonszámlát és készülékrészletet - na ekkor TALÁN nem olyan egyszerű letiltani (esetleg az eredeti tulaj bejelenti, hogy lopott és máris tiltják)
-
Kbali
nagyúr
válasz
gabormgp #82024 üzenetére
Már napok óta ezen pörögsz:
1. Új sim-edet másik készülékben kipróbáltad, működik?
2. Az, hogy az előfizud nincs tiltva, még a készülék imei alapján lehet tiltott, emiatt nem megy hálóra. Telenor elvileg ezt is tudja, hiszen eredendően ő nem enged fel. Már nem emlékszem, mit írtál, honnan van a készülék. Mert hiába független, lehet külföldi szolgáltatós, ahol ugyanúgy tilthatnak. De ezt már napokkal ezelőtt én is, más is írta neked. -
Kbali
nagyúr
válasz
kacsaesokos #80655 üzenetére
Ha ugrál a hálózatok közt, akkor merül durván
-
Kbali
nagyúr
válasz
viperabácsi #80619 üzenetére
Nem, most váltottak nevet (WPS Office), droidra is volt ugyanez a verzió. Ha beírod, hogy office, nem adja ki találatként? Mondjuk én ipad-en használom, de szerintem van iphone-ra is.
-
Kbali
nagyúr
válasz
viperabácsi #80617 üzenetére
KS Office
-
Kbali
nagyúr
válasz
#05876992 #79854 üzenetére
Érdekes, hogy nem látod, ott van a díjcsomag leírásában.
-
Kbali
nagyúr
válasz
#05876992 #79851 üzenetére
Melyik szolgáltató, milyen nevű díjcsomag. A Vodafonnál még egyáltalán nincs LTE, a másik kettőnél pedig díjcsomagfüggő. Telekomot jobban ismerem, ott a díjcsomag leírásánál egyértelműen meg van adva, hogy használható-e LTE hálózaton és milyen sebességgel. Telenort nem tudom.
-
Kbali
nagyúr
válasz
buci30 #79602 üzenetére
Félreértés ne essék, ezt gariban nem fogják cserélni, mert nem kopott, hanem a zsíros kosz nagyon hamar elcsúnyítja (olyat meg senki nem ígér, hogy a koszt is taszítja). Lehet ápolgatni, mint a bőr ülőgarnitúrát, de ne kelljen már rá vigyázni. Ezért jobb az ajánlott fekete.
A nejem kapott helyette egy sima műanyag, britzászlós 2 ezer Ft-os csodát, teljes megelégedettséggel használja. Persze a gyári bézs bőr sokkal elegánsabb volt. -
Kbali
nagyúr
válasz
cimbi186 #79576 üzenetére
Hiperszuper, leggyorsabb, stb hálózat az utóbbi időben gyakorlatilag kuka, Bárhol vagyok, az említett robothangos, lassú tárcsázós, lassúnetes problémák folyamatosan előjönnek. Sajna nem tudok váltani, mert a céges előfizum köt hozzájuk. Előtte Telenor volt, az is kb. ezt tudta, eddig azokon a helyeken, ahol megfordulok, még a T a legelfogadhatóbb minőségű (otthon mostmár van LTE is).
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
válasz
missmonroe #79430 üzenetére
Ennyi idő alatt az akksi is kukás lehet
-
Kbali
nagyúr
válasz
insight #78000 üzenetére
Ha lehet kapni, akkor a T-nél még olcsóbb.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #75052 üzenetére
Megnézted már, hogy milyen az OTP-s kártyád?
-
Kbali
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #75043 üzenetére
Van már bankszámlád valahol? Ha igen, akkor ott érdemes megnézni a kondíciókat. Vannak bankok, amelyek vonnak díjat a kártyás vásárlások után (vagy áthárítják a tranzakciós illetéknek nevezett forgalmi adót).
Ha körvonalazódik elképzelésed, akkor dobd be ide a kérdésedet. -
Kbali
nagyúr
Jogos, igazad van, újra elolvastam az utolsó szerződésem, a készülékről ennyi szerepel benne (T): "a kedvezményesen vásárolt készülék a jelen megállapodásban megjelölt határozott ideig kizárólag a Szolgáltató Előfizetői Kártyájával használható. A hálózati korlátozás feloldása a fent meghatározott idő letelte után, a mobil rádiótelefon hálózaton nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó Díjszabásban meghatározott díj ellenében,személyesen kérhető a Szolgáltató Ügyfélszolgálatán;"
-
Kbali
nagyúr
válasz
Kicsikatona7 #74636 üzenetére
Én ezt a T-s Belkint vettem (3 fólia van a csomagban). Némileg ront a képen, de viszonylag könnyen fel lehet otthon is rakni, van hozzá minden a csomagban (amit én vettem, abban legalábbis a törlőkendő, ragacsos szöszszedő is volt, meg spakni az esetleges buborékok kisimítására.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #70370 üzenetére
Mert lakosságra vetített 98% (azaz a magyar lakosság 98%-a olyan helyen lakik, ahol van kültéri 3G lefedettség). Nemhiába büntették őket a közelmúltban pár millióra (változott is a szlogen "...az eddigi legjobb hálózatunk"...-ra).
Beltéri már sok esetben Budapest közepén sincs irodaházakban (saját tapasztalat). Sőt valamelyik nap volt vagy fél óra komplett kiesés, amikor azt mutatta a gép, hogy van net, csak éppen nem tudott egyetlen oldalhoz sem csatlakozni.
Sőt autópályák mentén is kellene legyen, de sokszor még 2G-n is ledob a háló (ez inkább persze vakfolt).
Szóval én nagyon nem vagyok megelégedve a Voda minőségével (főleg nem a netjével).
Sajna céges az előfizetésem, nem vihetem másik szolgáltatóhoz. -
Kbali
nagyúr
válasz
megema #69790 üzenetére
Láttál már gyártósori minőségellenőrzést valaha?
Csak olyat fognak csinálni, ami automatizálható, ill. egy-egy gyártott szériából szúrópróbaszerűen megnéznek 1-2 darabot. Ennyi. Ha sok selejtet jelentenek valahonnan, akkor akár a gépsort is átnézik.
De hogy kézbe nem vesznek azért minden telefont, hogy akár bekapcsolják... -
Kbali
nagyúr
válasz
manchester85 #69077 üzenetére
De tudod, ő tisztességesen összegyűjti rá a lóvét... Aztán a gimiben az első nap fogják tőle pofáncsapni.
-
Kbali
nagyúr
Ha már könyveltek - valaki kimutatta már azon kp-ban fizető cégeknek, akik nem kp-ban realizálják a bevételeiket, hogy mennyi a kp. tartás. kp-hez jutás, címletezés, stb... költsége (és akkor csak bérfizetést nézzünk)?
Nem véletlenül ugat minden szakértő, hogy össztársadalmi szinten milyen brutálisan sokba kerül a kp használat.Ez tényleg nagyon OFF.
-
Kbali
nagyúr
válasz
buvartacsko #66682 üzenetére
Itthon is kapható.
-
Kbali
nagyúr
válasz
szekfizsolt #65850 üzenetére
Nem feltétlenül irreális az ár. Gondold meg, hogy pl. a T-nél kvázi ingyen hitelre el tudod hozni a készüléket annyiért, mint amennyiért egy APR-ben megveheted a készüléket függetlenül. Előfizetésre úgyis szükség van a használathoz. Azokkal a beszerzési forrásokkal ne foglalkozzunk, ahol ellenőrizhetetlen a készülék előélete, garancia érvényesítése kétséges, stb...
-
Kbali
nagyúr
válasz
FrankMonzano #65824 üzenetére
Most komolyan: 06 80 983 824 - ingyenes szám.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Tomeee1989 #64157 üzenetére
Szerintem kezd el használni (gyári állapotban a telefonok 60-70%-os töltöttséggel érkeznek), ha merül 10% alá, akkor mehet töltőre. Ennyi.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #62804 üzenetére
Érdekes, mert nekem csak néhány olyan kontakt van benne, amit nem is tudom, hogy egyáltalán hogyan került oda.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #62802 üzenetére
Érdekes, mert nekem be van állítva, mégsem jelenik meg, ha neten belépek. Vagy ott nem is láthatók, csak a backup hozza vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest