- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #107357 üzenetére
Na igen.
Én meg most bekenem ezzel a Crystalusion Liquid Glass Protection és nem teszek tokot.
S persze remélem nem fog karcolódni tényleg -
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #107355 üzenetére
Köszi!
Már épp linkeltem neki, hogy majd ilyen kell nekem...., de akkor ez -
buci30
addikt
Na vettem én is egy üveg fóliát: (aki ismeri vélemény?)
S egy másik érdekességet
Magyar leírást it találtam hozzá: [link]
Video pedig: [link]
Kíváncsi vagyok rá, mert egyik haverom 1 hete használja így minden tok nélkül és semmi karc nincs neki a hátlapon, pedig asztalra teszi csúsztatja... stb .
Meglátjuk[ Módosította: radi8tor ]
-
buci30
addikt
Gyors segítség kene
Olaszországba vok Róma!iPhone i6:
Adat-roaming es EU internet bekapcsolva!
Plusz a tré mobilnal előfizetéses vok igy vettem Travel & SURFL L csomagot.De hiába megyek bármire wi-fi nélkül Fb vagy Safari stb azt irja " mobil adathalozat nem
aktiválható"Wi-fi van a hotelbe de városba sehol semmi net az nélkül
Mi lehet a gond?
Volt újraindítás stb de semmi kép nem jo! SMS tudok küldeni de okes az nem net.
Latja is mutatja a 3G-t de akkor is ezt irja
Mi lehet a gond?Köszönöm elore is!!!
-
buci30
addikt
Láma kérdés sorry
Mennyi helyet foglal az ios 8 rendszer a telefonon?
-
buci30
addikt
Egyik ismerösőm elfelejtette a jelkódját.
-
buci30
addikt
Gmail-nal belehet állítani telefonon, h csak xy e-mail-oknál jelezzen?
Mondjuk e-mail cím alapján? -
buci30
addikt
Kéne iPhonera egy olyan program mint a GPS tracker. Amin tudom hogy mindig hol a telefon tulaja. De ugy kellene megoldanom, hogy ez a program ne látszon a telefonon. Akar JB is lehet. Gondolom gps tracker + egy program amivel el tudom ezt a programot tüntetni a programok közül, hogy ne latszon...
-
buci30
addikt
válasz
nylontacsko #104223 üzenetére
Thx!
-
buci30
addikt
Ha egy szervizbe leadott Samsung 4-re azt a papírt küldte vissza ,hogy csere telefon lehetséges a készhezvételtől 3honapon belül, akkor ez Samsung márka vagy iPhone-ra is cserélheti?
-
buci30
addikt
Help
Az történt a parom 5s-ével , hogy egyik pillanatról a másikra nem lehet tölteni!!!!???
Semmit nem ír ki max neha h nem támogatott.... Amit a nem gyári töltöknél szokot,
De neha azt se. De tölteni eredetivel se semmi....Lehúztam töltőről aztan szobába fel akartam tenni masik es semmi reakció
Se a regi töltő ami elotte jo volt se gyári semmivel
Csináltam egy teljes vissza állítást uj telefonkent hatha valami ...
De nem segített rajtaMit tudok csinálni?
Szerviz okes max hétfő de addig 5x lemerul igaz az mindegy.
De mi lehet a baja valaki hallot már ilyet?
-
buci30
addikt
Nem tud valaki olyan tweak-et ami megoldja hogy fényképet közvetlen lehessen küldeni fb messengerbe?
-
buci30
addikt
Na eljutottam oda én is ,hogy tegnap megvettem a Radiation Island játékot de olyan szar ,hogy azt elmondani nem tudom
Tehát vissza szeretném kapni az árát.
Ezen az oldalon kell az okés.
Mit érdemes beírni angolul ,hogy miért kérem vissza egy xy játék vagy program árát?
Vagy a listából melyiket érdemes kiválasztani?S töröljem is előtte a telefonról vagy mi a teendő?
-
buci30
addikt
Na megint frissült az Fb app de a store sose írja mi ami frissült. Valaki esetleg tudja?
-
buci30
addikt
válasz
Víz Elek #101383 üzenetére
Ehez hasonló flip tokom van oldalra nyíló csak nem
ebay-es. Mindenki le hordta h milyen ronda.
Azóta mar többször leeset a telefonom es semmi baja szerencsére a toknak!
Az h az enyémnek kivan vágva az alma hátul érthetetlen mert amikor kihajtom h telefonáljak stb akkor takarja úgyis... Na de ezt leszámítva nagyon bejött -
buci30
addikt
Ha a Beállítások/ Mobiltelefon / LTE engedélyezését kikapcsolom akkor ugye 3G a legmagasabb amihez kapcsolódni tudok?
Ez állítólag a telefon fogyasztáson sokat számít!? Ez igaz?
-
buci30
addikt
válasz
pockos13 #101081 üzenetére
Szerintem is jo a szilikon nekem is van egy ultra vékony szinte nem is látszik es jo a fogása is.
A gondom vele, h a kamera rész kilóg plusz ha leesik a telefon nem hiszem, h sokat véd ez max szerintem csak karc ellen jo!A üvegfólia viszont meggyőző
Majd ha itthon lehet venni akkor rámegyek eBay nekem nem jatszik -
buci30
addikt
válasz
joccadoki #101053 üzenetére
Milyen kinyitható tokod van?
Ez nagyon szép! Hol lehet ilyen tükör hátlap tokot venni eredetit?
Ez elég könnyen karcolodik gondolom ?B-L-A-C-K. Értem hiszek neked
Na ha egyszer találok itthon nem eBay akkor rendelek, es akkor tényleg elég lesz egy sima vékony átlátszó tok is rá
-
buci30
addikt
válasz
Gsx-rr #101039 üzenetére
Ahogy gondolod
Mert neked milyen tokod is van?Nem azt mondtam ,hogy nincs értelme mert ahogy írtam nekem is lenne mire használni de attól még csúnya.
Én pedig ahogy tudod ezek szerint nem azért veszek tokot ,hogy másnak tetszen mivel magamnak veszem és azért, hogy lássák iPhone-om van
Ha olyat akarok akkor van egy nagyon vékony átlátszó tokom ami szinte nem is látszik és ennyi. De az nem is véd semmit....
Az ,hogy a tok hátulján kivan vágva a alma nem tehetek róla ,hogy csak ilyen oldalra kinyitható volt sima nem.
lefele nyitó volt de nekem oldalra kellett.
Plusz nem is értem a lényegét ahogy írtam is mert ahogy kinyitom már takarja is a lukatÍgy nem is látszik amúgy se
B-L-A-C-K Igen ki azt én is észre vettem, és meg is jegyezte a videoba is, hogy ki van vágva
paci88 Na arra igen! Oda kötelező is, így már értem
local1 Szerintem kell! Igaz szép meg minden de ha sok pénzed van és csak telefonra költeni akkor nem kell. Persze benne van ,hogy sose esik le ,de ha igen akkor meg már mindegy. Nekem az 5s sose eset le. A i6 meg már vagy 5x biztos igaz szerencsére semmi baja a tokok miatt
Meg én mondjuk azért teszek rá ha majd megunom és eladom vagy családba ajándékba mint az 5s akkor az karc mentes legyen és szép állapotba. Meg miért legyen karcos stb az engem is zavarna azért...
-
-
buci30
addikt
photosync
Ezzel lehet képeket másolni minden platformra jó ,már jó ideje használom tökéletes! -
buci30
addikt
válasz
nederlanden #100815 üzenetére
JB és akkor van igen.
-
buci30
addikt
válasz
r3dsnake #100813 üzenetére
Írj rám és megadom honnan rendeltem
Nekem tetszik. Amúgy sose érdekelt más véleménye ,hogy kinek tetszik hisz az én telefonom.
Mint ahogy az se érdekel ,hogy így nem látják ,hogy huuu neked iPhone-od vanDe itt sokan tudom arra mennek ,hogy de jó iPhone-om van meg, hogy mindenki lássa olyan tok kell. Majd kinövik...
Én csak bedobtam ide hátha van akinek még tetszik és érdekli esetleg. -
buci30
addikt
Miért ez a legrosszabb tok fajta nem tudom de okés
Így van nekem tetszik mondjuk azért is írtam, hogy ilyen volt a 5s-en is a végén már nekem és sose volt semmi baja neki.
Igaz így nem látják ,hogy iPhone van a kezembe lehet
De mondjuk sok más helyzetbe is védve van a kijelző szerintem azért jó.
De tény ízlések és pofonok.
Használat közbe még sose eset le a telefon azért a kezemből. De amikor kivettem a zsebemből vagy asztalról stb igen vagy kondiba a pulton egy segfej rátett valamit mert nem látta.... és akkor viszont ez védi szerintem. Üvegfólia is tény. -
buci30
addikt
Újabb tok
Végre találtam egy oldalra nyithatót
Ilyenem volt 5s-re is ez védi ha pofára esik akkor is és szerintem jól is néz ki. -
buci30
addikt
Ezt lessétek meg
Így kétszer gyorsabban töltheti fel a telefonját
Csak azt nem értem ha a telefon nem tud többet felvenni feszültséget mint amit enged a szoftver... akkor ez a kábel mit tud még is?
-
buci30
addikt
válasz
domerator #100485 üzenetére
Erre gondolsz? Kingston MobileLite Wireless G2 adatosztó
Nem is hallottam róla eddig
Engem is érdekelne innentől
Nekem mondjuk arra kéne hogy áttudjam menteni rá iPhone-ról mivel 16GB-os, a képeket és videokat ha megyek valahova nyaralni több napra hogy legyen hely.
Ez megoldható akkor ezzel?Az okés ,hogy ebbe kell bele tenni egy pendrive vagy SD vagy akár egy külső HDD és akkor telefonról ráküldhetem a képeket videokat???
szerk.: univerzita ha tudod a választ köszi
-
buci30
addikt
Melyik ingyenes app-al tudok videót vágni?
Telefonra kell és csak annyi ,hogy egy xy video végét leszeretném vágni mert nem kell.
Meg ha lehet akkor a hangot is leszedni vagy zenét alá tenni.De az utóbbi nem fontos sejtem az már nem free kategória.
-
buci30
addikt
Kéne egy segítség ebbe :
"csáó a Tanácsodra lenne szükségem ma a pécsi szervízbe vittük a telefonomat (iPhone 4s) mert mindig elmegy rajta a hang és nemlehet frissiteni nem frisiti le na mind1, és nem vették be mert nem jelentkeztem ki a profilomból és úgy nem csinálják csak meg, mert akár lopott is lehet azt mondták... Csak az a baj hogy az első frissitéssel kijelentkezett a profilomból mármint félig meddig és nem enged kijelentkezni de bejelentkezni se enged mert nemtudom az aple ID kódomat és nem fogad el semmit ezzel mittudnék kezdeni ?"
Amit a lényeg nem tud kijelentkezni és ugye addig a szervíz nem veszi be.
Ha a webes oldalon a jelszó emlékeztető kéri akkor azt írja ugye hogy vissza állítottuk de ,hogy ezt mit takar?
Ettől még nem tudja az ID jelszavát meg...??? -
buci30
addikt
Meglehet valahogy oldani gépen vagy telefonon vagy külön app ,hogyha én a fb.-on a hírekbe csak a feltöltött képeket szeretném látni ?
-
buci30
addikt
válasz
Totheground #99736 üzenetére
Telefonon is
De jó THX!
-
buci30
addikt
Nalam az a gond ,hogy az akkumulátor használatnál a készenlét es a használat ugyan azt az értéket mutatja ha kikapcsolom a kijelzőt stb utana is.
Szóval valami bibi van. Lehet a JB miatt nem tudom vagy mi lehet ennek az oka? -
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #99374 üzenetére
Kbali
-
buci30
addikt
Másnál is ugy van ha Safariból használom a facebook akkor és dobok fel egy pl egy képet akkor ha teszek hozzá smiley-t a gyári billentyűzettel akkor azt nem mutatja utána az fb csak ha pl úgy írom be a mosolyt ,hogy : + ) ,akkor oda teszi a mosolyt.
De ez csak kép feltöltésnél van... ha simán írok posztot akkor engedi. Meg ha fb app-ból teszem fel a képet akkor ott engedi kép mellé is egyből.
-
buci30
addikt
Van olyan program ami ha lefotózok egy könyv lapot akkor azt szöveggé alakítja és bele lehet írni stb?
-
buci30
addikt
Mennyibe mehet most el egy i6 független 16GB?
-
buci30
addikt
Segítsetek mert kész vagyok
Feltettem a Sync.ME for Facebook, LinkedIn & Google+ Contacts app-ot és használtam de most amikor letöröltem a névjegyzékbe ott maradt a app által létrehozott widgets rész
-
buci30
addikt
Megvettem anno az Sygic navit.
Párom telefonja saját apple id-jével felvettem a családi megosztásba.
Így gondolom nem kell neki is megvenni még egyszer. De ezt hogy tudom elérni mert eddig nem sikerült...szerk:
Az én ID-mel kéne leszedni ujra és akkor lenne csak jó? -
buci30
addikt
SwiftKey VS Swype ?
Mind kettőt megvettem de szerintetek melyik és pro kontra miért? -
buci30
addikt
Ezek az időjárás appok rendesen szívják az aksit szerintem
-
buci30
addikt
Valaki tud olyan Tweak-et ami azt tudja ,hogy a gyári foto app-ból rögtön tudjak fb messengerbe csatolni képet?
-
buci30
addikt
válasz
rayoliviero #97469 üzenetére
No nem bírtam
THX a link
Feltettem én is és ami biztos jó mert használom:CCSettings
Springtomize 3
StatusHUD2
VirtualHome -
buci30
addikt
válasz
SpongyaBob #97450 üzenetére
Igaz
-
buci30
addikt
válasz
Tibee86 #97435 üzenetére
Nem csak sms jelentésről van szó ezt csak kiemeltem mint az egyik ezer éve alap funkció.
Persze akinek nincsen facebook vagy nincs iPhone-ja ,annak csak sms-be tudok gyorsan üzenni.
Viber szarságokat utálom... Semmi baj nincs az sms-el az egyik leghasználtabb meg a fb messenger.
Plusz nekem korlátlan az előfizetésembe így meg főleg egyszerűbb is.
De igen ezek mind mind kifogások lehetnek. Mert ne azt keresem már ,hogy ami nincs, hogy helyettesítsem hanem ennyi pénzért egy csúcs kategóriás telefonba csinálják meg. Mert ha okos emberek megtudják JB alatt akkor azt jelenti ,hogy meglehet csinálni. Kb ugyan ez van Androidnál is ott is lehetne ,jó mert feltörés utána egy jóféle főzött rom csodákra képes.
De ettől még szeretem az iPhone-t mert az van nekem is, és a rendszer tökéletes de akkor is ezek a hiányok viccesek -
buci30
addikt
Lehet magyarázni sok mindent mert velem együtt Apple fanok vagyunk.
De az igazság ,hogy aki JB megcsinálja akkor látja mennyi okoság van még a iOS rendszerbe.
Viszont az gáz ,hogy ezt gyárilag nem lehet megcsinálni!Én is már 2éve használok iPhone iPad stb
Az ,hogy az Android sokkal többet tud ez nyilvánvaló.
Ebbe olyan egyszerű dolgok nincsenek mint sms kézbesítési jelentés stb ami egy fos nokiába is van.
Mindent kilehet magyarázni ,hogy nem kell mert xy kóddal vagy JB vagy mással meglehet oldani.
A lényeg ,hogy gyárilag hiányzik ami elég ciki egy ilyen csúcs kategóriás telefonnál.
Ha a rendszer nem lenne ilyen stabil akkor biztos nem lenne iPhone-om ez tény -
buci30
addikt
Van olyan játék amivel egymás ellen lehet játszani ha páromnak is iPhone van?
-
buci30
addikt
válasz
B-L-A-C-K #97083 üzenetére
Cserélgetem most
Fólia vásárlás volt legutóbb
Csak nem tudom a márkát ami minden hova megy, teljesen befedi oldalt elől hátul....
S így vissza ment a Bumper alu tokDe már megjártam ezzel a szuper tokkal.
Mert leeset a telefon és a tok széle nagyon pici részen lepattant. (épp ,hogy látszik de én tudom ,hogy ott van)
Okés ha nincs biztos a telefon széle pattan le. De azért ennyi pénzért kicsit erősebb ellenállást vártam volna....De ha már akkor egy story:
Ezen az ikiegeszitok oldalon vásároltam 2 tokot. Mondom mivel van ugye elállás így akkor nem gáz mert amelyik nem tetszik az megy vissza.
Meg is jött feltettem fotó róla fb-remásik is... Kiválasztom melyik kell és amelyik nem az rögtön vissza dobozba másnap posta és küldöm vissza....
Erre hívom őket 2 hét múlva ,hogy mikor utalják vissza az összeget...
S telefonba közlik ,hogy -1000ft mert a hátlapon volt két kis xy folt és még letörölni se tudta....
Mondom az lehetetlen mert szinte pár percet volt a tok a telefonon fotó és már ment is vissza mert tudtam a másik kell.... De ugye minek vitatkozzak... Elmondta ,hogy ezért nem tudta kirakni csak eladni úgy és persze áron alul blablabla...Na mondom komoly, persze amikor kiküldték még a futár árát lekel húzni rólam ha már vissza küldtem.
Már nem első esetem volt ,hogy mást rendeltem s azzal is gondom volt. Sejtem ,hogy van ami ebay-es de inkább nem írok semmit ki tudja...
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #97081 üzenetére
Elolvastam csak azt hittem közbe van erre is
Hát ha az akkor okés. Azt hittem van gyorsabbNa nem mintha nem érnék rá de....
-
buci30
addikt
Közbe senki nem válaszolt, hogy i6-hoz milyen gyorstöltő van?
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #97051 üzenetére
Melyik a gyors töltő?
Van nem szivargyújtósba is? -
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #97034 üzenetére
Nekem is megjött tegnap. Már töltöttem vele teljesen jó
Közbe rendeltem minőségít is azért máshonnan:
1db. Just Mobile AluCable Twist ez megjött tökéletes.
holnap jön a:
1db. Just Mobile AluCable MiniMár minden hol van kábel itthon
Ágy mellett a napaliba meg egy a kabátba a külső aksi mellé
Biztos ami biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest