- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
r3dsnake #60162 üzenetére
Nekem a néhai 4S-emen kis buherával szabályosan megtáltosodott. Nem kifejezetten emiatt álltam neki es azt sem tudom hogy az előző fw-k fel-le töltögetése használt e (gyanítom egyébként hogy igen), de utána látványosan jobb lett.
Próbáld ki -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #59149 üzenetére
sikerült
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #59134 üzenetére
De. Egyik lábam még itt másik már ott
már csak az icloud naptárt kellene valahogy átvinni gugliba -
vadászcsiga
félisten
Az iCloud naptár tartalmát vajon hogy tudom átvinni googleba? Mindkettő bekapcsolása nem segített. A kontaktokat egyszerű volt de ez nem megy
-
vadászcsiga
félisten
De kva jo lenne ha a Safari nem fordulna el mindenegyes fektetett feloldás után. Kit kell lepippantani emiatt?
-
vadászcsiga
félisten
Már megint egy iTunes frissítés, de minek?
Winen teljesen felesleges, és ahogy olvasom Macre is
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #58726 üzenetére
iTunes-os kérdésemre senki? Milyen szakmai topik ez? Ittakary, R3dsneke?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
fikifiki16 #58763 üzenetére
Tapasztalat
T nem bizományi, nem pótolhatod ki, cserénél ugyanolyan modellt es ugyanolyan szint kapsz mint amit leadtál -
vadászcsiga
félisten
válasz
fikifiki16 #58760 üzenetére
Lesz ne reménykedj
-
vadászcsiga
félisten
válasz
fikifiki16 #58758 üzenetére
Nem ért hozzá
-
vadászcsiga
félisten
T oldala nálatok is szenved a betöltéssel?
-
vadászcsiga
félisten
Valaki árulja már el miért nem tudok honapok óta belépni az egyik ID-mel pc-n itunesban? Minden egyes belépéskor feldobja az ablakot hogy most nem megy, próbáljam késöbb. Volt már újratelepítés meg minden
sdforlife
Használd az off topik gombot, így a vamzerek nem köthetnek beléd -
vadászcsiga
félisten
Mi lett az iStyle-al? iCenter lett belőle vagy mi? Most mondta a Classfm de nem halottam az elejét
Ja, akkor rosszul értettem. 15%-os árengedményt van 13-as MBA-ra
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-secret- #58476 üzenetére
Mióta ajánlunk HVG-s cikket?
alfa156
Itt egy szakmai teszt a mai okostelefonok kameráiról, nem sok helyen győzött az 5S
Six-way camera shootout: Smartphone roulette -
vadászcsiga
félisten
válasz
FrankMonzano #58439 üzenetére
Az iPhone árazására gondoltam konkrétan, tudom hogy ebben a T keze is benne van könyékig
-
vadászcsiga
félisten
válasz
FrankMonzano #58428 üzenetére
iPhone elott droidjaim voltak, igaz nem ezek az erogepek amik manapság vannak es akkor még nem volt ennyire "kiforrva" az android, akkoriban egyedül a HTC nyúlt bele komolyabban a rendszerbe. Konkrétan gingerbreadnél szálltam ki a heggesztő szakmából
Amúgy szerintem nem lesz belőle semmi, csak bosszant ez az íranyvonal. G2-t 110-ért el tudnám hozni egy tényleg kis havidíjas csomagban. Nem érzem úgy hogy hülyének vagyok nézve. -
vadászcsiga
félisten
Én nem váltok, nekem nem ér meg 200 ezret az uj iPhone. 125-ért hoztam el 2 éve a 4S-t, de ennyit nem vagyok hajlandó kiadni. 5-ön még gondolkodom de lehet hogy tényleg G2 lesz belőle, az utobbí napokban sok videót néztem meg róla, kar hogy ekkora tepsi. Ha kitudom valahol próbálni az lesz a döntő.
-
vadászcsiga
félisten
Nem értem en ezt a iOS-t. Szombat este ráértem, és mivel meg van az összes 6-os shsh kipróbáltam vagy 3 verzióval hátha valami csoda folytán az apple valamelyiket majd aláírja. Mondanom sem kell nem jártam sikerrel ezért vissza raktam a 7.0.3-at iCloud backuppal. Láss csodát azóta megjavult az akksiidő, ugyanolyan használat mellett jócskán 50% felett van, azelőtt ez simán 20 volt. Legalább ez az előnye meg volt.
-
vadászcsiga
félisten
ien, mien, egyenlőre...
Végre van egy app amit lehet ajánlani Kazinczy díjas forumozóknak
Helyes?! -
vadászcsiga
félisten
Megnéztem a T-s 5S árakat, marad a 4S
Sőt lehet hogy más tella után nézek, ez már lehúzás kategória. Köszönjük meg nagyvezérünknek -
vadászcsiga
félisten
Most lattam a tv-ben az éjféli 5S/C premiert összefoglalóját, nem hiszem el hogy minden évben egy kövér kisgyerek az első vásárló, ezt direkt csinálják?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #56768 üzenetére
Akarom mondani 7.0.2
-
vadászcsiga
félisten
válasz
buvartacsko #56519 üzenetére
Nekem működik csak azt nem értem ha egy hívást beenged ugyanarról a számrol SMS-t miért nem?
Vagy mégsem működik? -
vadászcsiga
félisten
válasz
Okuyama #56333 üzenetére
Ahogy írtam ő egy átlagos telefonhasználó, megjelent egy üzenet hogy frissitsen mert megjelent az uj verzió ő meg nyomott egy ok-t. A reklámokban nem mondjak hogy a készülék mellett ajánlatos olvasni PH fórumokat.
PatthelyzetMellesleg nálam a stabilitassal meg az UI-val semmi gond nincs, az ikonokat meg nem lesegetem egész nap. Egyszer konstatáltam hogy néhány közölük nem túl szép azóta csak nyomom ami éppen kell ahogy az elmúlt években mindig.
Amíg 6-on voltam en is azt mondtam a külsőre hogy gaz de aztán ra kellett jonnom hogy kiválóan izlésesen sikerült megújítani a rendszert. -
vadászcsiga
félisten
Ma beszélgettem a fodraszommal aki kb 1 éve vett i5-öt, nem egy nagy fan csak azért vett ilyet mert szeretett volna egy jo telefont. Most frissített 7-re de azt mondja nem tartja meg mert belassult, plusz a kedvenc appjai kilepegetnek. Nem ért az iOS fondorlataihoz meg hogy az apple miért csinálja, 2-3 évig azért szerette volna ha telefon marad.
Mese vége -
vadászcsiga
félisten
Látom mindannyian várjuk a következő frissítést, de nyakamat rá hogy nem fog mást javitani mint a görög lokalizációt, es a japán térképet
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #56074 üzenetére
szerk2: Ipaden sem lehet, az a yt amire gondoltam
-
vadászcsiga
félisten
Lehet hogy hulyét kerdezek de az iPhone vagy iPad MHL kompatibilis?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest